Κινδυνολογεί ο Πορτοσάλτε: “Οποιος πιστεύει τον ΣΥΡΙΖΑ βγάζει τα λεφτά του από την Εθνική Τράπεζα”

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η σημερινή δήλωση του Άρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Εθνική Τράπεζα.

“Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα παράθυρα που βγαίνουν μιλούν για κρατικοποίηση της Εθνικής Τράπεζας και της ΔΕΗ.

Κρατικοποίηση της Εθνικής, αντιλαμβάνεστε τι σημαίνει. Ότι όποιος πιστεύει τον ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα βγάζει τα λεφτά του από την Εθνική“ είπε ο δημοσιογράφος, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις στα social media, με την επίμαχη τοποθέτησή του να γίνεται trend στο Twitter.

Χρήστες καταλογίζουν στον Άρη Πορτοσάλτε κινδυνολογία και εκφοβισμό, κατηγορώντας τον ότι προτρέπει εμμέσως πλην σαφώς τους καταθέτες να “σηκώσουν” τα χρήματά τους από την Εθνική Τράπεζα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν χρήστες που υπενθυμίζουν τα capital controls του 2015 και το κλείσιμο των τραπεζών.

Δείτε μερικά από τα tweets και το επίμαχο βίντεο

Εδώ ο @ArisPortosalte, πρακτικά καλεί καταθέτες να αποσύρουν τα χρήματά τους από ιδιωτική τράπεζα. pic.twitter.com/8OZ3uftVq7

— Thomas Mavrofides (@blacktom1961) April 26, 2023

Καποιος να πει στον Πορτοσαλτε οτι η εμπειρια εχει δειξει τι συμβαινει οταν προσπαθεις να τρομοκρατησεις πολιτες για να ψηφισουν προς τα καπου συγκεκριμενα και δεν πηγε καθολου καλα αυτο.

— Entropy (@St3llaEntelos) April 26, 2023

Η κρατικοποιημένη τράπεζα θα μπορεί να παίζει με τα επιτόκια δανεισμού(-) καταθέσεων(+) και οι συστημικές που τώρα αλωνίζουν ανεξέλεγκτες θα αναγκαστούν να συμβαδίσουν. Το ίδιο & η ΔΕΗ με τους παρόχους. Ανταγωνισμός λέγεται “φιλελεύθερε” Πορτοσάλτε. Μη σανοταϊζεις. #εκλογες_2023 https://t.co/FMpBe9xXS8

— Λένα Παππά (@Lenalandon) April 26, 2023

Δηλαδη παρακινει τον κοσμο να γυρισει στο παρελθον με τη μηχανη του χρονου και να βγαλει τα λεφτα του;

— Ilias (@Ilias32602997) April 26, 2023

Εντάξει καταλάβαμε Πορτοσάλτε.
Με ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουν οι καταθέσεις.
Βγάλτε τώρα και την Βούλτεψη να μας πει για το χαρτί υγείας.

— el_ges (@el_ges) April 26, 2023

Πηγή: thetoc.gr

Keywords
Αναζητήσεις
πορτοσαλτε εθνικη τραπεζα
Τυχαία Θέματα