Κινδυνολογεί ο Α. Τσίπρας με αφορμή τις “καμπάνες” Κομισιόν για τις παροχές του

13:20 6/6/2019 - Πηγή: BankWars

«Ο δρόμος της επιστροφής στα μνημόνια, στις μαύρες ημέρες και στις σκληρές πολιτικές των μνημονίων και της λιτότητας δεν έχει κλείσει οριστικά» διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε έκτακτες δηλώσεις του από το Μέγαρο Μαξίμου, αναφορικά με την οικονομία και τη δημοσιοποίηση της έκθεσης της Κομισιόν, που έβλεπε τρύπα 1,9 δισ. ευρώ.

«Μία εβδομάδα πριν τις ευρωεκλογές, έχοντας πλήρη επίγνωση του ρίσκου που αναλαμβάναμε, είπαμε την πλήρη αλήθεια στον ελληνικό λαό

ότι η εκλογική αναμέτρηση έχει χαρακτήρα ψήφου εμπιστοσύνης στα μέτρα στήριξης και ελάφρυνσης του ελληνικού λαού. Όλα όσα είπα τότε επιβεβαιώνονται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών άνοιξε την όρεξη τόσο στο παλαιό πολιτικό κατεστημένο όσο και στις Βρυξέλλες να αμφισβητήσουν και να φέρουν προσκόμματα.

Σήμερα έφτασαν στο σημείο να θέσουν ακόμα και ζήτημα απολύσεων συμβασιούχων στο δημόσιο τομέα. Είχαν να εγείρουν ζήτημα απολύσεων από το 2014 που τότε υπουργός αρμόδιος ήταν ο κ. Μητσοτάκης. Πριν δηλαδή αναλάβει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία απόλυση στο Δημόσιο. Η όρεξη αυτή άνοιξε γιατί ακόμα και σήμερα ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να μιλά στο 1:5 ενώ έχουμε κατακτήσει με σκληρές διαπραγματεύσεις το 1:1. Όταν υπάρχουν αυτά τα δεδομένα, τότε είναι λογικό σε ορισμένους να ανοίγει η όρεξή τους και να θέτουν στο τραπέζι ξανά πολιτικές λιτότητας.

Μπροστά στις κρίσιμες εκλογές της 7ης Ιουλίου, το να γνωρίζουμε την πλήρη αλήθεια οι πολίτες είναι το κρίσιμο. Η χώρα κατάφερα να βγει από τα μνημόνια, να βγει σε ξέφωτο χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού. Αυτό δε σημαίνει ότι έχει κλείσει οριστικά ο δρόμος της επιστροφής, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να γυρίσουμε στις μαύρες μέρες στις σκληρές πολιτικές των μνημονίων. Ο μόνος τρόπος να κλείσει οριστικά αυτός ο δρόμος, είναι η επιλογή του ελληνικού λαού στην κρίσιμη κάλπη στις 7 Ιουλίου»

“Καμπάνες” Κομισιόν για παροχές, έλλειψη μεταρρυθμίσεων, έκτακτους διορισμούς – Πάνω από 1% του ΑΕΠ το κόστος του πακέτου Τσίπρα

Keywords
Τυχαία Θέματα