Κικίλιας: Θα εισηγηθώ στον πρωθυπουργό τη λήψη νέων μέτρων στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εκτάκτως ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος και πραγματοποίησε σύσκεψη με τον διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Αμέσως μετά την σύσκεψη ο υπουργός Υγείας δήλωσε: «Μόλις ολοκληρώθηκε μια ομολογουμένως δύσκολη σύσκεψη. Θα στηρίξουμε τους γιατρούς, το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα νοσοκομεία μας. Δυστυχώς κάποιοι λίγοι διακινδύνεψαν και διακινδυνεύουν

τη ζωή και την υγεία όλων. Η πανδημία εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στη Θεσσαλονίκη. Θα εισηγηθώ νέα μέτρα στον πρωθυπουργό».

Νέες ΜΕΘ στη Θεσσαλονίκη – Σχέδιο έκτακτης ανάγκης

Ο υπουργός ανέφερε ακόμα: «Κατανοώ την κούραση, το άγχος και την αγωνία του κόσμου αλλά η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα. Η κυβέρνηση από νωρίς έχει χτυπήσει καμπανάκια αλλά κάποιοι δεν άκουγαν. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιορίσουμε την εξάπλωση του κοροναϊού».

Η ενημέρωση των εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας στις 17:00 απόγευμα.

Επίσης, ο κ. Κικίλιας με ανάρτησή του στο Twitter ανακοίνωσε πως από σήμερα, Δευτέρα, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται έξω από τα νοσοκομεία της πόλης για τη διεξαγωγή τεστ.

Από σήμερα οι Κινητές Ομάδες (ΚΟΜΥ) του @eody_gr θα βρίσκονται και έξω από τα νοσοκομεία της #Θεσσαλονίκης που εφημερεύουν, για να υποστηρίξουν τις αυξημένες ανάγκες τους. @arkouman pic.twitter.com/946wT6BHP4

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) November 2, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα