Κέρδη στη Wall Street εν μέσω τραπεζικών αποτελεσμάτων και πληθωρισμού

Με κέρδη κινούνται σήμερα οι αμερικανικοί δείκτες, αν και η πρώτη δέσμη των τραπεζικών αποτελεσμάτων δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα τη Wall Street, την ώρα όμως που οι πληθωριστικές ανησυχίες κάμπτονται σήμερα μετά τα νέα στοιχεία για τις τιμές παραγωγού.

Σε επίπεδο τίτλων, η Delta Air Lines σημειώνει πτώση 5%, ακόμη και μετά την

δημοσίευση κερδών που ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα για το τέταρτο τρίμηνο. Η Bank of America χάνει περισσότερο από 2% μετά την πτώση των κερδών του τέταρτου τριμήνου, ενώ η Wells Fargo χάνει 1,2% αφού η τράπεζα προειδοποίησε ότι τα καθαρά έσοδα από τόκους το 2024 θα μπορούσαν να είναι 7% έως 9% χαμηλότερα από πέρυσι, παρόλο που τα κέρδη της στο τέταρτο τρίμηνο εκτινάχθηκαν.

Η JPMorgan ξεχωρίζει όμως θετικά, σημειώνοντας άνοδο περισσότερο από 2,5%, ακόμη και όταν η τράπεζα δήλωσε ότι τα κέρδη της υποχώρησαν κατά 15% στα 9,31 δισ. δολάρια το 2023.

Επίσης, η μετοχή της Exxon Mobil σημειώνει άνοδο 1,3% και της Chevron ενισχύεται κατά 1,3% μετά την εκτίναξη των τιμών του αργού στον απόηχο των επιθέσεων των αμερικανικών και βρετανικών δυνάμεων στις δυνάμεις των Χούθι στην Υεμένη.

Ο Dow Jones καταγράφει κέρδη 0,21% στις 37.789 μονάδες

Ο S&P 500 σημειώνει άνοδο 0,42% στις 4.800 μονάδες

Ο Nasdaq ενισχύεται κατά 0,33% στις 15.020 μονάδες

Σε επίπεδο εβδομάδας, οι δείκτες οδεύουν προς μέτρια κέρδη. Ο Dow σημειώνει άνοδο περίπου 0,7%, ενώ ο S&P 500 ενισχύεται κατά 1,8%. Ο Nasdaq, έχει καλύτερη επίδοση, αφού σημειώνει κέρδη 3% μέχρι σήμερα.

Keywords
Αναζητήσεις
kerdi-sti-wall-street-en-meso-trapezikon-apotelesmaton-kai-plithorismou.htm
Τυχαία Θέματα