Κεραμέως σε Τσίπρα: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδοτούσε την Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής με ποσά άνω των 100.000 ευρώ

Σάλος μετά την ανάκληση από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής που υπάγεται στο υπ. Παιδείας της έγκρισης του Εκπαιδευτικού Προγράμματος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής» μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν βίντεο  που αναπαράγουν τη θεωρία του «αγέννητου παιδιού», ότι η ζωή του βρέφους δηλαδή αρχίζει με τη σύλληψη.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως δήλωσε ότι η

ανάκληση της έγκρισης για το πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής αγωγής από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής έγινε μετά από παρέμβασή της. Απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α.Τσίπρα η υπουργός Παιδείας υποστηρίζει ότι η συγκεκριμένη ΜΚΟ «έχει μακρά ιστορία με το Ελληνικό Δημόσιο. Και θα την διερευνήσουμε. Αυτό όμως που πρέπει επίσης να διερευνηθεί είναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα καταγγέλλει το πρόγραμμα της εταιρείας αυτής, επί της διακυβέρνησής του την χρηματοδοτούσε με ποσά άνω των 100.000 ευρώ…».

ΝΩΡΙΤΕΡΑ, Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ

«’Αλλο ένα σκοταδιστικό, αντιεπιστημονικό, προσβλητικό για τα δικαιώματα των γυναικών πρόγραμμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποσύρεται άρον άρον χάρη στην αντίδραση κοινωνίας των πολιτών & μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το φως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πιο δυνατό από το σκοτάδι», ανάρτησε στον δικό του λογαριασμό στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Άλλο ένα σκοταδιστικό, αντιεπιστημονικό, προσβλητικό για τα δικαιώματα των γυναικών πρόγραμμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποσύρεται άρον άρον χάρη στην αντίδραση κοινωνίας των πολιτών & μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Το φως αποδεικνύεται για άλλη μία φορά πιο δυνατό από το σκοτάδι.

Αλέξης Τσίπρας – Alexis Tsipras (@atsipras) January 29, 2022

Η  αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσου Ηλιόπουλου

Η Κεραμέως μας υπενθυμίζει ότι ακροδεξιά σημαίνει: μίσος για το δικαίωμα των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματος, μίσος για την ελευθερία στον σεξουαλικό προσανατολισμό και απέχθεια για την επιστήμη. Πρέπει να φύγουν!

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα