Κεγκέρογλου σε Σπίρτζη: «Έπρεπε να του πεις να παραδεχθεί τη μ@λ@κί@»

Η υπουργοποίηση των δύο πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ (Μωραίτης- Τόλκας) αλλά και οι χαρακτηρισμοί που είχε απευθύνει ο Αλέξης Τσίπρας κατά του Γιώργου Παπανδρέου όταν ο τελευταίος ήταν πρωθυπουργός οδήγησαν τον Βασίλη Κεγκέρογλου σε εκφράσεις πεζοδρομίου από το βήμα της Βουλής.

Ο

βουλευτής της ΔΗΣΥ επιχείρησε να αποδομήσει την προσπάθεια ανοίγματος του Μαξίμου προς την κεντροαριστερά. Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έχει μαζέψει από δεξιά και αριστερά ότι παλιό υπάρχει και διερωτήθηκε «αν είναι ένα προοδευτικό μέτωπο που θα αλλάξει τα κακώς κείμενα ή ένα μόρφωμα που ενδιαφέρεται μόνο για την νομή της εξουσίας; για να απαντήσει ο ίδιος ότι είναι το δεύτερο καθώς όπως είπε ακόμα και τα εθνικά θέματα τα χειρίστηκε με το χειρότερο τρόπο.

Απευθυνόμενος αμέσως μετά στον Χρήστο Σπίρτζη υπενθύμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε αποκαλέσει τον Γιώργο Παπανδρέου Πινοσέτ : “Χρήστο δίνεις άλλοθι σ’ αυτή την κυβέρνηση. Δεν θα ασχοληθώ με όσους από συναλλαγή επέλεξαν να πάνε. Δεν του λες (του Αλ. Τσίπρα) να ζητήσει μια συγγνώμη, να πει ‘είπα μια μ..α, μια κουβέντα παραπάνω’ που έλεγε Πινοσέτ τον Γιώργο Παπανδρέου και ‘κυβέρνηση κουρελού’ την κυβέρνηση Παπαδήμου. Και τώρα έχει υφυπουργό, κομμάτι από εκείνο το ‘κουρέλι’”.

Και κατέληξε «κ. Σπίρτζη έχεις ευθύνη διότι δίνεις άλλοθι σ’ αυτή την κυβέρνηση».

Keywords
Τυχαία Θέματα