ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: «Ο πιο μεγάλος μας εχθρός η ανεργία» – Τι λέει για το Δημόσιο [VIDEO]

«Ο πιο μεγάλος μας εχθρός είναι η ανεργία» επανέλαβε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Ο Σίμος Κεδίκογλου, μία ημέρα μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε πως στόχος της κυβέρνησης είναι η μείωση του αριθμού των ανέργων. «Το μεγάλο στοίχημα είναι με τους ανέργους. Το σύστημα στο υπουργείο Εργασίας έδειξε ότι είχαμε θετικές ενδείξεις» σημείωσε ο κ. Κεδίκογλου στην «Πρώτη Γραμμή».

Αναφερόμενος στο διάγγελμα του πρωθυπουργού τη Δευτέρα, ο κ. Κεδίκογλου επεσήμανε ότι «ο πρωθυπουργός είπε ότι πηγαίνουμε καλύτερα, έχουμε

τα πρώτα δείγματα και ότι οι θυσίες πιάνουν τόπο».

«Αφού δώσαμε τη μάχη μας στο εξωτερικό, σειρά έχει τώρα το εσωτερικό» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος ερωτηθείς για το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο δήλωσε πως οι πρώτες αξιολογήσεις έχουν ήδη γίνει.

«Στόχος μας να γίνουν όλα με διαφάνεια. Οι καιροί δεν αντέχουν πια το πελατειακό σύστημα», συνέχισε και αναφορρικά με τις υποχρεωτικές αναχωρήσεις, ο κ. Κεδίκογλου είπε πως ανάλογα με το πόσους δημοσίους υπαλλήλους φύγουν, ισάριθμες θα είναι και οι προσλήψεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα