Κατάρτιση φοροτεχνικών της ΕΥ Ελλάδας απο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το μακροχρόνιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Κατάρτιση Στελεχών της ΕΥ στο Φορολογικό Δίκαιο κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013» που πραγματοποιήθηκε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών-ΚΕΚ (Κέντρο Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης).

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η κατάρτιση στελεχών της ΕΥ προκειμένου να παρέχουν τις καλύτερες και επιστημονικά τεκμηριωμένες συμβουλές και γνωμοδοτήσεις σε όλα τα θέματα φορολογικού δικαίου για την επίλυση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που ανακύπτουν.

Οι 12 θεματικές

ενότητες τις οποίες παρακολούθησαν τα στελέχη της ΕΥ Ελλάδας αφορούσαν ειδικότερα στη φορολογία εισοδήματος φυσικών/νομικών προσώπων, φορολογικά κίνητρα, ΦΠΑ, κώδικα φορολογικής απεικόνισης συναλλαγών, φορολογία μεταβίβασης ακινήτων, κληρονομιών, δωρεών & γονικών παροχών, ΦΜΑΠ κ.ά..

«Η σωστή επιμόρφωση των στελεχών μας, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο φορολογικό περιβάλλον, οδηγεί στην ορθή αντιμετώπιση των φορολογικών θεμάτων και συμβάλλει αποφασιστικά στην αποδοτικότητα και ανταγωνιστικότητα της ΕΥ», δήλωσε ο Στέφανος Μήτσιος επικεφαλής του φορολογικού τμήματος της ΕΥ, με αφορμή την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Original article: Κατάρτιση φοροτεχνικών της ΕΥ Ελλάδας απο το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα