Κατ´αρχήν συμφωνία ομολογιούχων – Folli Follie

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τους ομολογιούχους οι οποίοι θα αναλάβουν τον έλεγχός της, φαίνεται πως κατέληξε η διοίκηση της Folli Follie, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πλέον απομένει μόνο να δώσουν το “πράσινο φως” οι γενικές συνελεύσεις των ομολογιούχων, αλλά και η σύμφωνη γνώμη των μετόχων της Folli Follie.

Εφόσον συμβεί αυτό, το όλο σχέδιο θα οδεύσει στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Tο

σχέδιο διάσωσης, στο οποίο φαίνεται να έχουν καταλήξει, οι ομολογιούχοι με τη διοίκηση της Folli Follie, προβλέπει τον διαχωρισμό της εταιρείας σε “καλή” και “κακή” και τη δημιουργία νέας εταιρείας, στην οποία θα μπουν πάγια, ακίνητα, και άλλα. Παράλληλα προβλέπεται και ένεση ρευστότητας από την πλευρά των ομολογιούχων.

Από την πλευρά της η PwC θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τη σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων της εταιρείας για τη χρήση του 2017.

Την ερχόμενη Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Folli Follie, όπου το σώμα των μετόχων καλείται να εγκρίνει την ανάθεση στην PwC του επανελέγχου των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης του 2017 και της αναδιατύπωσης των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας,

Keywords
Τυχαία Θέματα