Καραγκιοζιλίκια υποψηφίων της ΝΔ

13:02 4/7/2019 - Πηγή: BankWars

Στη μάχη του σταυρού φαίνεται πως κάποιοι υποψήφιοι της ΝΔ ξεχνούν το κεντροδεξιό παρελθόν και παρόν του Κυριάκου Μητσοτάκη και άρχισαν τα καραγκιοζιλίκια για να προσελκύσουν ακροδεξιούς ψηφοφόρους του Πατρίς – Θρησκεία -Οικογένεια.

Την αρχή έκανε ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος που επισκεύθηκε προ ημερών εν είδει κομάντο το Α.Τ. Εξαρχείων και όπως

έγραψε στο facebook :«Χθες βράδυ επισκέφθηκα το ΑΤ Εξαρχείων. Κατάσταση εγκατάλειψης και πολιορκίας. Όμως, άβατα και άσυλα ήρθε η ώρα να σπάσουν…Το πρώτο αποφασιστικό βήμα γίνεται στις 7 Ιουλίου. ΛευτεριάστηνΑ_Αθήνας»

Τη “δόξα” του ζήλεψε ο Θάνος Πλεύρης που πήγε ξημερώματα στην πλατεία Εξαρχείων και γύρισε ένα βιντεάκι που όποιος το δει, το λιγότερο γελάει.



Οι ψηφοφόροι της ΝΔ στην Α΄Αθηνών αλλά και σε κάθε εκλογική περιφέρεια αν θέλουν να βοηθήσουν το κόμματους αλλά και την Ελλάδα γενικότερα ας λάβουν τα μέτρα τους την Κυριακή.

Τα “πουλιά” της Χούντας δεν είναι στο προεκλογικό πρόγραμμα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς και Δεξιάς.

Υ.Γ.: Ανάλογα καραγκιοζιλίκια και νταηλίκια πουλούσαν και κάποιο Συριζαίοι το 2014 και το 2015 και είδαμε την κατάντια τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα