Κανονικά η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Απέρριψε το δικαστήριο το αίτημα για αναβολή

11:40 9/1/2023 - Πηγή: BankWars

Απέρριψε το δικαστήριο το αίτημα για αναβολή από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κάθεται στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κατηγορούμενη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας πριν από περίπου έναν χρόνο και την απόπειρα σε βάρος της τον Απρίλιο του 2021.

Σημειώνεται ότι το αίτημα για αναβολή κατατέθηκε από τον συνήγορο της κατηγορουμένης Αλέξη Κούγια, ο οποίος επικαλέστηκε ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Όπως είχε προαναγγείλει, ο κ. Κούγιας ζήτησε από την έδρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη να αναβληθεί και να προσδιοριστεί σε ρητή δικάσιμο

μετά τον Απρίλιο του 2023, ωστόσο το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα.

«Πρώτο μέλημα του δικαστηρίου είναι η απονομή της Δικαιοσύνης. Έχουμε μία κατηγορούμενη που είναι κρατούμενη. Δεν σημαίνει ότι μπορεί να δοθεί αναβολή επειδή αργεί το 18μηνο ούτε ότι πρέπει να παραμείνει κρατούμενη ή να δικαστεί όταν πλησιάζει το 18μηνο» ανακοίνωσε η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ως σκεπτικο της απόρριψης της αναβολής.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου επιθυμεί διακαώς να δικαστεί για να αποδείξει την αθωότητά της» ωστόσο ζητά αναβολή της δίκης για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους.

Η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο εδώλιο στις 9.40 από πάνοπλους αστυνομικούς της ειδικής ομάδας μεταγωγών. Παρόντες στο δικαστήριο ήταν η μητέρα της, η αδερφή της και ο πατριός της κατηγορουμένης.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα