Καλλιμάρμαρο: Μεγάλη συγκέντρωση για το ΝΑΙ – “Ποιοί μιλάνε; αυτοί που έκλεισαν τις τράπεζες;”

22:34 3/7/2015 - Πηγή: BankWars

Μεγάλη, όχι όμως η αλήθεια είναι, όσο η καλά οργανωμένη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, η συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ στο Καλλιμάρμαρο. Χιλιάδες πολίτες είπαν ΝΑΙ στην Ευρώπη και το ευρώ. “Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε τον λαό είμαστε εδώ για να πούμε ένα «Ναι» που θα απομονώσει τους Καμμένους και τους Κασιδιάριδες…..Τον κύριο Τσίπρα οι Ελληνες δεν τον πιστεύουν γιατί μας μιλάνε για συντάξεις και μισθούς

και ξέρουν ότι τον άλλον μήνα δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις”, είπε στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ.Καμίνης

“Μιλάνε για συμφωνία, αυτοί που κλείνουν τις τράπεζες, αυτοί που δεν έχουν συνομιλητές”, είπε ο Γιώργος Καμίνης, στην ομιλία του. «Όλα αυτά, τους 5 μήνες που είχαν μαζί τους το 70% του ελληνικού λαού», πρόσθεσε. Μας λένε τώρα ότι θα κλείσουν συμφωνία σε 48 ώρες, όταν ξέρουν ότι οι ευρωπαίοι σκέφτονται με αριθμούς. «Μας σέρνουν να ψηφίσουμε σε ένα δημοψήφισμα κατασκευασμένο χωρίς το χρόνο να ετοιμαστούμε και να συζητήσουμε ψύχραιμα μεταξύ μας. Να απαντήσουμε σε ένα ερώτημα ακαταλαβίστικο. Δεν τόλμησαν ούτε το ερώτημα να θέσουν ξεκάθαρα….Δεν είμαστε εδώ για να διχάσουμε τον λαό είμαστε εδώ για να πούμε ένα «Ναι» που θα απομονώσει τους Καμμένους και τους Κασιδιάριδες…..Τον κύριο Τσίπρα οι Ελληνες δεν τον πιστεύουν γιατί μας μιλάνε για συντάξεις και μισθούς και ξέρουν ότι τον άλλον μήνα δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε από τον Κύριο Τσακαλώτο ότι το τελεσίγραφο πράγματι υπήρξε αλλά όχι από τους Ευρωπαίους αλλά από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Χαιρετισμό στην συγκέντρωση υπέρ του «ναι», απηύθυνε ο Πύρρος Δήμας. Στο τέλος της ομιλίας του τραγούδησε τον εθνικό ύμνο μαζί με το πλήθος κόσμου που έχει συγκεντρωθεί

ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ

«Είναι η στιγμή για όλους τους Έλληνες να δώσουμε ξεκάθαρη απάντηση στο πραγματικό ερώτημα του δημοψηφίσματος: την παραμονή μας ή όχι στο ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Ένα ερώτημα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον ολόκληρων γενεών, αλλά και την ίδια μας την υπόσταση ως σύγχρονη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το κίνημα των πολιτών του «ΝΑΙ».

Την Κυριακή 5 Ιουλίου «καλούμαστε να διαφυλάξουμε τη χώρα, τους εαυτούς μας και τα παιδιά μας από διχαστικά διλήμματα και από φωνές, εντός και εκτός Ελλάδας, που προωθούν έναν καταστροφικό απομονωτισμό», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Νίκος Αλιάγας: Η Ευρώπη είναι τρόπος σκέψης, είναι συνείδηση

Τη συγκέντρωση άνοιξε ο παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας με διεθνή καριέρα στη Γαλλία. «Δεν πιστεύω στις συνωμοσίες, δεν πιστεύω ότι οι ηγέτες είναι εναντίον της Ελλάδας, ότι θέλουν να μας αφανίσουν από τον χάρτη απλά αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Είναι λοιπόν ευκαιρία να τους πούμε…..Είμαστε Ευρωπαίοι?ΝΑΙ !!!»

Ο γνωστός παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης είπε πως η αξιοπρέπεια δεν ζητιανεύεται, αλλά «την αποκτάμε με σθένος, με υπευθυνότητα και αλήθεια», ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι η Ευρώπη δεν είναι μόνο ελληνική λέξη, αλλά «τρόπος σκέψης και συνείδηση».

MΕΣΩ TWITTER ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.ΣΑΜΑΡΑ

Την στήριξή του, στη συγκέντρωση υπέρ του ΝΑΙ, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μέσω του προσωπικού λογαρισμού του στο twitter. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Σαμαράς έγραψε:

Κίνημα λαού απόψε.
Το ΝΑΙ που ξεσηκώνει τους Έλληνες.
Το ΝΑΙ που ενώνει τη χώρα.
Το ΝΑΙ που λυτρώνει την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα