Και …κλάμα τα μοντέλα – Η πολεοδομία, ξήλωσε το τζακούζι του Ν.Ρουμπινί στο Μανχάταν

22:22 3/9/2013 - Πηγή: BankWars

Μπορεί στις αγορές ο Nouriel Roubini να είναι γνωστός ως “Dr Doom” για τις πολύ απαισιόδοξες απόψεις του, όμως, στους κοσμικούς κύκλους του Μανχάταν ο διάσημος οικονομολόγος εμφανίζει ένα πολύ πιο χαλαρό προφίλ. Η αγάπη του για τα τρελά πάρτι είναι γνωστή και το ρετιρέ του στη Νέα Υόρκη φιλοξενεί συχνά πολυπληθείς παρέες που αποτελούνται από κοσμικούς και μοντέλα.

Εντύπωση προκαλούν οι πίνακες με τα γυναικεία γεννητικά όργανα που κοσμούν τους τοίχους του σπιτιού του, το οποίο ο οικονομολόγος είχε αγοράσει το 2010 αντί 5,5 εκατ. δολαρίων.

Όσο για τη δημοτικότητά του στους κοσμικούς κύκλους, ο Roubini την είχε αποδώσει με παλαιότερη συνέντευξή του στην… ύφεση. “Η ύφεση ήταν πολύ καλή για εμένα”, είχε πει, αναγνωρίζοντας ότι έγινε διάσημος εξαιτίας της κρίσης του 2008 και της απαισιοδοξίας του.

“(Οι γυναίκες) αγαπούν το όμορφο μυαλό μου. Είμαι άσχημος, αλλά τους ελκύει το μυαλό μου. Είμαι ένας ροκ σταρ ανάμεσα στα φυτά και τους σπασίκλες”, έλεγε.

Και μετά περιέγραφε τη συνταγή της επιτυχίας των πάρτι του… “Διασκεδαστικοί άνθρωποι και όμορφα κορίτσια. Στοχεύω πάντα σε αναλογία 10 κορίτσια για κάθε άνδρα”.

Ο οικονομολόγος έχει στήσει στην ταράτσα της εργένικης “φωλιάς” του το ιδανικό σκηνικό για τέτοια πάρτι: Ένα ξύλινο ντεκ, ένα δωμάτιο ψυχαγωγίας και ένα τζακούζι, αρκετά μεγάλο για να χωρέσει έως και 10 άτομα!

Φαίνεται όμως, ότι ο Dr Doom αμέλησε να πάρει άδεια για όλα αυτά, με αποτέλεσμα η πολεοδομία της Νέας Υόρκης να του δώσει εντολή να… ξηλώσει τα πάντα.

“Το τμήμα έκανε έλεγχο, έπειτα από διαμαρτυρία που δέχθηκε στις 2/5/2013 και διαπίστωσε παραβάσεις που έχουν να κάνουν με παράνομη χρήση της στέγης. Η στέγη μπορεί να χρησιμοποιηθεί, σύμφωνα με την άδεια του κτιρίου, ως βεράντα”, είπε η εκπρόσωπος της πολεοδομίας. Και επέβαλε πρόστιμο 600 δολαρίων στον Roubini.

Πάντως, όσοι τον γνωρίζουν, δεν πιστεύουν ότι ο οικονομολόγος θα πτοηθεί. Κατά πάσα πιθανότητα, θα μεταφέρει το τζακούζι μέσα στο διαμέρισμα, λένε…

ΠΗΓΗ: PROTOTHEMA.GR
Keywords
Τυχαία Θέματα