Κ. Σκρέκας: Στηρίζει τον Απ. Τζιτζικώστα για την προεδρία της ΝΔ

Thν υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, στηρίζει ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας.

“Την κρίσιμη αυτή στιγμή όπου η βάση της Νέας Δημοκρατίας θα επιλέξει όχι μόνο τον Αρχηγό του κόμματος αλλά τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας, αναλαμβάνοντας την εκ μέρους μου ευθύνη της έκφρασης ξεκάθαρης επιλογής, πιστεύω ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι εκείνος που μπορεί να εμπνεύσει ελπίδα και όραμα σε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Που μπορεί να οδηγήσει την Νέα Δημοκρατία

και την Ελλάδα σε δρόμους δημιουργίας και κοινωνικής ευημερίας”, σημείωσε ο κ. Σκρέκας και ανέφερε πως η εκτίμησή του στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας εδράζεται στο γεγονός ότι:

– Είναι άνθρωπος της δημιουργίας, με πορεία εντός αλλά κι εκτός της πολιτικής, με εμπειρία στους χώρους παραγωγής και εμπορίου (είναι μεταποιητής ελληνικών γαλακτοκομικών προϊόντων και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα του Έλληνα αγρότη και κτηνοτρόφου).

– Είναι θαρραλέος, δυναμικός, τολμηρός, αφού επέλεξε να ακολουθήσει το ένστικτό του και το κάλεσμα του λαού και κατήλθε στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές και εκλέχθηκε Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, με το εντυπωσιακό ποσοστό του 70%, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να εμπνεύσει πολίτες από όλους τους χώρους ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου ή ιδεολογίας.

“Προσωπικά είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω τον αποτελεσματικό, διεκδικητικό και εντατικό τρόπο με τον οποίο εργάζεται και παλεύει για τον τόπο του και τα συμφέροντα των συμπολιτών του, μέσα από τη στενή συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Η επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα, που προέρχεται από τη νεότερη γενιά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ενέχει και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Συμβολίζει τη θέλησή μας να ακούσουμε το λαό που, πέρα από κόμματα και παρατάξεις, απαιτεί επιτακτικά: Αλλάξτε για να σας εμπιστευτούμε ξανά”, επεσήμανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα