Κ. Μητσοτάκης: «Στρατηγικός στόχος, να γίνει η Ελλάδα σημείο αναφοράς για τη φαρμακευτική βιομηχανία»

«Στρατηγικός μας στόχος η Ελλάδα να γίνει σημείο αναφοράς για τη φαρμακευτική βιομηχανία» δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της τελετής θεμελίωσης της νέας πτέρυγας της φαρμακευτικής εταιρείας Boehringer Ingelheim.

«Η επένδυση αυτή αποδεικνύει την πίστη της εταιρείας αυτής στη χώρα μας» τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι η Boehringer

Ingelheim μετράει 70 χρόνια στην Ελλάδα.

«Η Υγεία αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης. Οι γιατροί μας απολαμβάνουν καλύτερων απολαβών. Ο υπουργός Υγείας γνωρίζει καλύτερα τη δέσμευσή μας ότι κάθε ευρώ που εξοικονομείται θα παραμένει στον προϋπολογισμό της υγείας για τις δαπάνες» επεσήμανε ακόμη ο Κ. Μητσοτάκης και συνέχισε: «Είμαστε μπροστά σε μια επανάσταση της Τεχνητής Νοημοσύνης. Από τον τρόπο με τον οποίο θα στήσετε το νέο σας εργοστάσιο μέχρι τις μελέτες. Το θέμα είναι αν θα μπορέσει η Ελλάδα να την παράγει ή να την καταναλώνει… Η Ελλάδα μπορεί να αναδειχθεί σε κορυφαίο ευρωπαϊκό παίκτη και να ενισχύσει τη στρατηγική αυτονομία της Ευρώπης».

«Όλα αυτά αποτελούν αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον. Ευχαριστώ την εταιρεία που εμπιστεύεται την Ελλάδα. Αλλά πρωτίστως δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση ή το κλίμα, αλλά εσάς τους εργαζόμενους. Είστε μια ομάδα που παράγει αποτελέσματα. Γεροί να είμαστε, να βρεθώ ξανά για να την εγκαινιάσω» κατέληξε ο πρωθυπουργός.

Keywords
Αναζητήσεις
k-mitsotakis-stratigikos-stochos-na-ginei-i-ellada-simeio-anaforas-gia-ti-farmakeftiki-viomichania.htm
Τυχαία Θέματα