Κ. Χατζηδάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για την καταψήφιση του ν/σ του υπουργείου Οικονομικών

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης από το βήμα της Bουλής, σχολιάζοντας με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο την αναδίπλωση του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά το νομοσχέδιο του

υπουργείο που έχει κατατεθεί προς ψήφιση. Συγκεκριμένα, παρότι ο εισηγητής Χάρης Μαμουλάκης δήλωσε το πρωί ότι θα υπερψηφίσουν, τελικά κατέληξαν στην απόφαση να καταψηφίσουν επί της αρχής, αλλά να ψηφίζουν υπέρ σε συγκεκριμένα άρθρα. Τον ίδιο δρόμο ακολούθησε και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο καταψηφίζει επί της αρχής το νομοσχέδιο.

Απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Χατζηδάκης σχολίασε: «Διερωτήθηκα ακούγοντας τον Φάμελλο αν καλύπτεται ο κ. Μαμουλάκης που είπε ότι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο». Με έντονο ύφος απευθύνθηκε και στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας ότι ναι μεν ο Πάρις Κουκουλόπουλος ήταν πιο ήπιος, αλλά τελικά και το κόμμα του θα καταψηφίσει, και καταλήγοντας: «Δεν θέλω να σας κάνω τον σύμβουλο στρατηγικής στο ΠΑΣΟΚ αλλά στο τέλος θα φαίνεστε ως ΚΚΕ της Κεντροαριστεράς. Κάντε ό,τι νομίζετε».

Ο Κωστής Χατζηδάκης αναφέρθηκε και στην αποστροφή του Νίκου Ανδρουλάκη για τις κοινωνικές κατοικίες, υποστηρίζοντας: «Το ΠΑΣΟΚ μάς λέει ότι θα πρέπει να κατασκευαστούν από το Ταμείο Ανάκαμψης 150.000 κατοικίες. Αν κατασκευαστούν, πάει ο προϋπολογισμός του Ταμείου. Θα σας παρακαλούσα να κάνετε καλύτερους λογαριασμούς».

Ο υπουργός Οικονομικών άρχισε την ομιλία του αναφερόμενος στον τραγικό θάνατο των δύο πιλότων του Canadair, δηλώνοντας συντετριμμένος και τονίζοντας: «Είναι απώλεια της πατρίδας, είναι ήρωες της σημερινής εποχής που έπεσαν εν ώρα καθήκοντος».

Keywords
Αναζητήσεις
k-chatzidakis-kata-syriza-kai-pasok-gia-tin-katapsifisi-tou-ns-tou-ypourgeiou-oikonomikon.htm
Τυχαία Θέματα