Κ. Χατζηδάκης: Αντίο με αιχμές – Κάποιες μεταρρυθμίσεις ενόχλησαν ορισμένες ομάδες…

“Θελήσαμε και καταφέραμε να είμαστε το υπουργείο των μεταρρυθμίσεων. Ξέρω ότι επαγγελματικές ομάδες ενοχλήθηκαν αλλά ότι κάναμε ήταν προς όφελος της πατρίδας”. Αυτό δήλωσε νωρίτερα το απόγευμα ο απερχόμενος υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης κατά τη διάρκεια παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Ανάπτυξης στο νέο υπουργό κ. Νίκο Δένδια.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δένδιας ανέφερε: «σε αυτό το υπουργείο βρίσκεται το μεγάλο στοίχημα της χώρας όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του υπουργείου». Για

να συμπληρώσει ότι «οι μεγάλες προσπάθειες που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια πρέπει και να συνεχιστούν και να ενισχυθούν».

Ο απερχόμενος υπουργός κ. Κωστής Χατζηδάκης σημείωσε ότι το υπουργείο αλλάζει σελίδα για να συμπληρώσει ότι μέσω των διαρθρωτικών αλλαγών και μεταρρυθμίσεων που προωθήθηκαν «θελήσαμε να είμαστε το υπουργείο των μεταρρυθμίσεων», όπως είπε ο ίδιος.

Αναφερόμενος στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ ο κ. Χατζηδάκης δεν παρέλειψε να σημειώσει «με βάση τις κοινοβουλευτικές δυνάμεις και ισορροπίες στη Βουλή κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας». Για να συμπληρώσει ότι «κάποιες ενόχλησαν ορισμένες ομάδες. Οι μεταρρυθμίσεις είναι προς όφελος της πατρίδας μας. Αυτό είχα υποσχεθεί από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο υπουργείο”.

Original article: Κ. Χατζηδάκης: Αντίο με αιχμές – Κάποιες μεταρρυθμίσεις ενόχλησαν ορισμένες ομάδες….

Keywords
Τυχαία Θέματα