ΗΠΑ: Και επίσημα υποψήφιος στις επόμενες εκλογές ο Τζο Μπάιντεν

Και επίσημα ανακοίνωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ότι θα επιδιώξει δεύτερη προεδρική θητεία στις προεδρικές εκλογές του 2024, σύμφωνα με βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο.

Στο βίντεο, το οποίο «ανέβηκε» νωρίς σήμερα Τρίτη, ο Μπάιντεν χαρακτήρισε την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση «μάχη» κατά του εξτρεμισμού των Ρεπουμπλικάνων.

«Όταν ανακοίνωνα την υποψηφιότητα για πρόεδρος πριν

από τέσσερα χρόνια, είχα τονίσει ότι βρισκόμαστε εν μέσω μια μάχης που αφορά την “ψυχή” της Αμερικής. Και συνεχίζουμε» αναφέρει στο βίντεο, το οποίο άνοιξε με εικόνες από τις κινητοποιήσεις για το θέμα των αμβλώσεων στο Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ.

«Το ερώτημα στο οποίο πρέπει να απαντήσουμε είναι εάν τα επόμενα χρόνια θα έχουμε περισσότερη ή λιγότερη ελευθερία. Περισσότερα δικαιώματα ή λιγότερα δικαιώματα… Γνωρίζω ποια επιθυμώ να είναι η απάντηση και πιστεύω ότι γνωρίζετε κι εσείς. Δεν είναι ώρα για εφησυχασμό. Γι’ αυτούς τους λόγους θα είμαι υποψήφιος για επανεκλογή» αναφέρει ο Αμερικανός πρόεδρος.

Every generation has a moment where they have had to stand up for democracy. To stand up for their fundamental freedoms. I believe this is ours.

That’s why I’m running for reelection as President of the United States. Join us. Let’s finish the job. https://t.co/V9Mzpw8Sqy pic.twitter.com/Y4NXR6B8ly

— Joe Biden (@JoeBiden) April 25, 2023

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα