Η Βαβέλ των Βρυξελλών, το συνέδριο “σούπα” και το πολύ “Κύριε Ελέησον” σε συγκεκριμένες μετοχές

Καλή σας ημέρα

Οποία υποκρισία στην Βαβέλ των Βρυξελλών!

Ακούς εκεί…Όλα να δουλεύουν με τάξη και ηθική, για τη Δημοκρατία και το καλό των λαών και να έρχεται ένα…παλιοκόριτσο να σου χαλάει τη βιτρίνα…

Απαράδεκτα πράγματα. Συμβαίνουν άλλωστε σε όλους τους …Παραδείσους. 

Το σύνθημα της ημέρας; Λευτεριά στην Εύα Καιλή.

Είδατε ομιλίες συμμετεχόντων στο συνέδριο που έγινε στις ΗΠΑ από την Capital

Link; τι …σούπες ήταν αυτές που σερβιρίστηκαν; Βέβαια ένα ταξίδι στη Ν.Υόρκη έχει πάντα ενδιαφέρον. Αλλά όταν πάμε για…ψώνια, δεν τα μπερδεύουμε με την οικονομία και τις προοπτικές της. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Χρήσιμο είναι να διαβάζει κανείς αναλυτές προκειμένου να αποφασίσει για τις επενδυτικές του επιλογές. Αλλά αναλυτές, όχι …διαχειριστές κεφαλαίων κάποιων ισχυρών. Το επισημαίνω, γιατί θα το βρουν μπροστά τους και θα κλάψουν με μαύρο δάκρι,  όσοι εκ της …μαρίδας τους ακολουθούν πιστά στις “καθοδηγητικές” τους αναλύσεις.

Απορώ με τη σιωπή που έχει πέσει σε ορισμένα Μέσα τις δύο τελευταίες ημέρες σχετικά με τις όντως σοβαρές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την Mytilineos την Τετάρτη. Είτε το παίζουν “σεμνά” για να αφήσουν όλη τη …δόξα στον Πρόεδρο, είτε πήραν εντολή, επιτέλους, να το…μουγγώσουν. Το πολύ το Κύριε Ελέησον, το βαριέται και ο παπάς. 

Στην Attica Bank οι ημερομηνίες για την πολυθρύλητη ΑΜΚ τρέχουν και κάποια στιγμή πρέπει να τρέξει και το χρήμα. Ως γνωστόν, χωρίς χρήμα, ΑΜΚ δεν γίνεται πουθενά στον πλανήτη.

Μια εταιρεία της πληροφορικής, που στον παρελθόν είχε “αράξει” στα 0,80 ευρώ για να μην μπορέσει να πουλήσει ένας εκ των τότε βασικών μετόχων, αφού…κουνήθηκε “αναγκαστικά” και “έπιασε τα 10 ευρώ(!), έστριψε και πάλι τιμόνι προς τα κάτω και βρίσκεται περίπου στα μισά. Δεν είναι κακό που συμβαίνει, αλλά όταν στον τομέα της τα έργα και το χρήμα που πέφτει και θα πέσει είναι πάρα πολύ και όταν τα αποτελέσματα είναι καλά, ένα …ερωτηματάκι για την κατιούσα πορεία, δεν βλάπτει να απαντηθεί.

ΚΟΥΙΖ: Ποια εταιρεία έχει αποφασίσει να …μιμηθεί το ΥΓΕΙΑ ως προς τα “κρυμμένα” κέρδη; Θα τους συνιστούσα να μην το συνεχίσουν. Γιατί και εκεί τα κονδύλια τα ευρωπαϊκά τρέχουν σαν το νερό και δεν είναι…φρόνιμο να παρουσιάζονται μόνο αρνητικά αποτελέσματα. Τι θα πει και ο άλλος, πολύ σοβαρός, μέτοχος; ότι έπεσε σε …”απατεώνες;”

B&B

Keywords
Τυχαία Θέματα