Η παπαδιά άνοιξε τα μάτια του δημάρχου για τις “αταξίες” της νεαρής συζύγου του με τον παπά…

14:40 1/9/2013 - Πηγή: BankWars

Έχει βουίξει ο τόπος στην Α.Αττική για την ροζ ιστορία με πρωταγωνιστές τοδήμαρχο, τη γυναίκα του, τον παπά του κεντρικού ναού και τη σύζυγό του.

Η ερωτική ιστορία της γυναίκας του 62χρονου δημάρχου και του ιερέα φαίνεται ότι άρχισε πριν από καιρό και στην αρχή παρέμενε εφτασφράγιστο μυστικό.

Γοητευτική, ξανθιά και με ενεργή δράση σε φορείς και συλλόγους της τοπικής κοινωνίας, η αρκετά νεότερη από το σύζυγό της δημαρχίνα είχε την ευκαιρία να ξεκλέβει χρόνο,

για να βλέπει τον έρωτά της.

Από την άλλη, μεγαλωμένος από μικρό παιδί στο δημοφιλές παραθεριστικό θέρετρο, υποχρεωμένος να συναναστρέφεται με πολλούς δημότες και έχοντας σωρεία υποχρεώσεων, ο σύζυγός της δεν είχε την ευκαιρία να καταλάβει τις απουσίες της ούτε και να ασχοληθεί με κουτσομπολιά.
Προσπαθώντας να βρει τι συμβαίνει η σύζυγος του ιερέα υποψιάστηκε ότι οι συναντήσεις του παράνομου ζευγαριού γίνονταν στο υπόγειο στου σπιτιού της.

Προκειμένου να επιβεβαιώσει τις υποψίες της αποφάσισε να τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και να αφήσει την κάμερα να κάνει όλη τη δουλειά. Το κόλπο δεν άργησε να αποδώσει αφού έπειτα από λίγες ημέρες η κάμερα αποτύπωσε τη μυστική, φλογερή συνάντηση της γυναίκας του δημάρχου –και μητέρας δύο παιδιών- με τον άτακτο ιερέα.

Οι κακές γλώσσες έκαναν μάλιστα την ιστορία ακόμη πιο «ροζ» καθώς υποστήριζαν ότι ο πραγματικός στόχος του ιερέα δεν ήταν η σύζυγος αλλά ο δήμαρχος, ο οποίος όμως είχε αρνηθεί τον έρωτά του.

Οπως ήταν φυσικό η υπόθεση έφτασε και στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, με τους υπεύθυνους να αποφασίζουν, προκειμένου να σταματήσει το σούσουρο, να περάσουν σε έκτακτη μετάθεση του ιερέα από τον κεντρικό ναό του δημοφιλούς θερέτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα