Η νέα σύνθεση του ΔΣ της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης

Την ανανέωση θητείας των μελών του Διοικητικου Συμβουλίου για τρία έτη, ενέκρινε ομόφωνα η Αυτόκλητη Καθολική Τακτική Γενική Συνέλευση της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαΐου.

Η σύνθεση του Δ.Σ. είναι η ακόλουθη:

1. Walid Abu-Suud
2. Πολυχρόνης Γριβέας
3. Hüsnü Akhan
4. Κωνσταντίνος Μίχαλος
5. Αθανάσιος Μαρτίνος
6. Μάρκος Κούτης
7. Στέφανος Παντζόπουλος
8. Ethem Naci Basederm
9. Laurent Souviron
10. Χρήστος Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης
11.

Sachin Gupta
12. Stephan Schupbach
13. Jeffrey Macdonald

Η Συνέλευση εξέλεξε ως ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ τον κ. Χρήστο Πάρι Κασιδόκωστα Λάτση, ο οποίος είχε εκλεγεί από το ΔΣ της 27.10.2016 σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Γεωργίου Φράγκου. Επίσης η εκλογή από το ΔΣ, κατά τις συνεδριάσεις του της 27.10.2017, των κ.κ. Walid Abu-Suud, Hüsnü Akhan, Μάρκου Κούτη, Ethem Naci Basederm, Laurent Souviron, Sachin Gupta και Stephan Schupbach ως νέων μη εκτελεστικών μελών του ΔΣ σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων κ.κ. Ιωάννη Συγγελίδη, Ιωάννη Κυριακόπουλου, Μιλτιάδη Σταθόπουλου, Αριστοτέλη Καρυτινού, Δημήτριου Δημόπουλου, Παύλου Μυλωνά και Δημήτρη Κοντοφάκα ανακοινώθηκε στην Γενική Συνέλευση κατά τα προβλεπόμενα από το άρθρο 18 παρ. 7 του ΚΝ 2190/1920 και το άρθρο 24 του καταστατικού της εταιρείας.

Η Συνέλευση ενέκρινε επίσης ομόφωνα την εκλογή νέου μέλους Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα του κ. Jeffrey Macdonald ως εκτελεστικού μέλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα