Η Μαρέβα Μητσοτάκη στηρίζει την Taxibeat, γράφει η “Νέα Σελίδα” – Ανακοίν


Σύμφωνα με το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ, «δύο funds της εταιρείας Endeavor, με την οποία συνδέεται στην Ελλάδα η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, έχουν χρηματοδοτήσει την εταιρεία Taxibeat».Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «δύο funds της Endeavor, με την οποία συνδέεται
στην Ελλάδα η Μαρέβα Μητσοτάκη, χρηματοδότησαν την Blueground Holdings, της οποίας μέτοχος είναι η συμφερόντων Αποστολάκη ADSI, η οποία ήταν μεγαλομέτοχος της Taxibeat».Τίτλος της εφημερίδας ΟΙ KOYΡΣΕΣ THΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΜΕ ΤΗΝ TAXIBEAT
● Ο ρόλος της στην πλατφόρμα που δεν πληρώνει φόρους στην ΕλλάδαΗ εφημερίδα υποστηρίζει ότι στις 29 Σεπτεμβρίου 2017, στη Βουλή των Ελλήνων, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να κάνει μια κίνηση αρκετά ασυνήθιστη για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Με μορφή τηλεοπτικού διαγγέλματος υπερασπίστηκε δημόσια την εταιρεία Taxibeat, ενδύοντας την υπεράσπιση με το αναγκαίο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο».

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Για μείζον ηθικό και πολιτικό θέμα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το δημοσίευμα.

Καλεί τον κ. Μητσοτάκη «που στο πρόσφατο παρελθόν έκανε μέχρι και τηλεοπτικό διάγγελμα για να επιτεθεί στην κυβέρνηση και να υπερασπιστεί πρακτικές φοροαποφυγής της συγκεκριμένης εταιρείας» να απαντήσει αν ισχύει το εν λόγω δημοσίευμα; «Πόσο ηθικά και πολιτικά αξιοπρεπές είναι να υπερασπίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μια ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνδέεται συγγενικό του πρόσωπο».

«Περιμένουμε πειστικές απαντήσεις και όχι το γνωστό κρυφτό που μας έχει συνηθίσει ο Κ. Μητσοτάκης σε ανάλογες υποθέσεις του» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα