Η καταιγίδα “πλημμύρισε” υπόγεια, ακινητοποίησε αυτοκίνητα στο Χολαργό – Σάββατο με νέες καταιγίδες το βράδι

Κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες προβλέπεται σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Θα πνέουν άνεμοι μέχρι 9 μποφόρ.

Στην Αττική, τα φαινόμενα θα ασθενήσουν αλλά το βράδυ οι βροχές και πάλι θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες που τη νύχτα πιθανόν να είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου τα φαινόμενα το πρωί πιθανόν να είναι έντονα. Χιονοπτώσεις αναμένονται

στα γύρω ορεινά κυρίως από τις βραδινές ώρες. Το θερμόμετρο θα δείξει από 2 έως 7 βαθμούς κελσίου.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ

Προβλήματα προκάλεσε η βραδινή νεροποντή στην Αττική.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί 130 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και άλλες 23 για κοπές δέντρων και αφαίρεση αντικειμένων σε όλη την Αττική.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα πέντε με έξι οχήματα ακινητοποιήθηκαν στη Λ. Μεσογείων κοντά στο Μετρό του Χολαργού και στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Υπηρεσίας για να συνδράμουν τους οδηγούς.

Επίσης, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα ένα τείχος κατέρρευσε στην Καισαριανή, προκαλώντας ζημιές σε επτά Ι.Χ. αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες.

Original article: Η καταιγίδα “πλημμύρισε” υπόγεια, ακινητοποίησε αυτοκίνητα στο Χολαργό – Σάββατο με νέες καταιγίδες το βράδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα