ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

[UPD] Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μετά τη συμπληρωματική απολογία του ενώπιον των ειδικών ανακριτριών για τη συμπληρωματική κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής, με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:Η. Κασιδιάρης: Γιατί άλλαξε δικηγόρο…

Την πόρτα του εφετείου πέρασε λίγο πριν τις 9 το πρωί ο Ηλίας Κασιδιάρης

προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά στις ανακρίτριες κ.κ. Κλάπα και Δημητροπούλου για το αδίκημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τον εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Θα σας κάνω τώρα δήλωση, γιατί ίσως να μην μπορώ μετά».

Ο Η. Κασιδιάρης επέδειξε άδειες κυνηγετικών όπλων για τα οποία, όπως είπε, κατηγορείται και έκανε λόγο για πολιτική δίωξη.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης προσήλθε δίχως να συνοδεύεται από τον δικηγόρο του Παύλο Σαράκη. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως την υπεράσπιση του ανέλαβε ο Γιάννης Αντωνιάδης, ο οποίος είναι συνήγορος και του αρχηγού της ΧΑ Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφάσισε να αλλάξει υπερασπιστική γραμμή και γι αυτό επέλεξε τον κ. Αντωνιάδη. Λέγεται μάλιστα πως η κίνηση αυτή δείχνει πως η ΧΑ προχωράει σε μία νέα κεντρική γραμμή υπεράσπισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα