Η επόμενη μέρα στα Εξάρχεια – Καμένα αυτοκίνητα και σπασμένα πεζοδρόμια – Δύο Γερμανοί ανάμεσα στους 13 συλληφθέντες

Σκηνικό πολέμου θυμόζει η σημερινή μέρα στα Εξάρχεια . Παντού αποκαΐδια, καμένα αυτοκίνητα, μαυρισμένα κτίρια από τις φωτιές που άναψαν οι κουκουλοφόροι το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την επέτειο για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Συνεργεία καθαρισμού έχουν σπεύσει στο σημείο, προκείμενου να εξαφανίσουν από την περιοχή οτιδήποτε θυμίζει τις καταστροφικές συμπεριφορές των κουκουλοφόρων που έστησαν οδοφράγματα και άναψαν φωτιές κατά τη σύγκρουση τους με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Στο σημείο

βρίσκονται και μπουλντόζες, οι οποίες απομακρύνουν τα σπασμένα πλακάκια, τα κομμάτια από τα πεζοδρόμια που αποκολλήθηκαν, ακόμη και δέντρα που βρίσκονται σκορπισμένα στους δρόμους.

Με διώξεις για φθορά ξένης περιουσίας, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα σωματικής βλάβης θα μεταβούν στον εισαγγελέα οι 13 συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Ανάμεσά τους 3 ανήλικοι οι οποίοι είχαν συλληφθεί το μεσημέρι μετά την μαθητική πορεία, ενώ δύο από τους δέκα ενήλικες είναι Γερμανοί πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα