Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ – ΤΑ “ΚΑΦΕΝΕΙΑ” ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΑΝΟΗΤΩΣ…

Η Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με τον φασισμό. Η Δημοκρατία προϋποθέτει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΔΕΚΑΣΤΗ, Δικαιοσύνη απέναντι όλων, μηδενός εξαιρουμένου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Η Δημοκρατία δεν έχει καμία σχέση με το ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ.

Αυτές τις απλές αλήθειες, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, είναι προφανές, από το πρωί σήμερα, ότι τις έχουμε λησμονήσει.

Ένα φασιστικό, νεοναζιστικό καθεστώς, σαν και αυτό που ονειρεύονται κάποια “καλόπαιδα” με τα μαύρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, σήμερα θα είχε στείλει σούμπιτους όλους τους κατηγορούμενους στον Κορυδαλό, θα είχε κλείσει με την αστυνομία

του το site του κόμματος και θα απαγόρευε οποιαδήποτε συγκέντρωση άνω των τριών ατόμων (πως ξεχάσαμε την 21η Απριλίου;) για εβδομάδες.

Η Ελλάδα – και σήμερα αποδείχθηκε στην πράξη – είναι Δημοκρατία. Και η Δημοκρατία, με δημοκρατικά μέσα αντιπαρατίθεται σε εκείνους που θέλουν να τη βιάσουν και να την καταργήσουν. ΑΡΚΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ. Αυτό είναι το μεγαλείο της Δημοκρατίας.

ΣΗΜΕΡΑ, αντί όλοι οι Έλληνες να νοιώθουμε χαρά γιατί ζούμε σε μία χώρα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ένα σημαντικό κομμάτι μας, ΤΑ…ΚΑΦΕΝΕΙΑ, αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε άξιοι αυτής της Δημοκρατίας

- ΣΤΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, γκρινιάζουμε από το πρωί, γιατί δεν προφυλακίστηκαν όλοι οι Χρυσαυγίτες. Γουστάραμε να τους δούμε στα κάγκελα για να ικανοποιήσουμε τα προσωπικά μας συναισθήματα ή ένστικτα. Αρνούμαστε να καταλάβουμε απλά πράγματα:

1. Η μη προφυλάκιση δε σημαίνει μη ενοχή. Όπως και η προφυλάκιση, δε σημαίνει ενοχή. Το δικαστήριο θα αποφασίσει όταν γίνει την ενοχή ή μη των κατηγορουμένων για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με τα στοιχεία που υπάρχουν σήμερα και με αυτά, που πιθανόν να προκύψουν αύριο.

2. Το δημοκρατικό πολίτευμα έχει κανόνες συγκεκριμένους και αφορούν όλους, ακόμα και τους εχθρούς του.

3. Ένα κόμμα, που σημειωτέον ψηφίστηκε από Έλληνες, θα βγει πολύ πιο ισχυρό όταν απαγορευτεί ή κηρυχθεί παράνομο, από το να λειτουργεί στο φως. Πολύ περισσότερο τώρα, που τα φώτα για την από εδώ και πέρα δράση του θα είναι όλα στραμμένα πάνω του.

- ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, πανηγυρίζουν από το πρωί, γιατί, όπως λένε, δικαιώθηκαν στην άποψή τους ότι η δίωξη ήταν πολιτική και ομνύουν στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Ξεχνούν τι έσουραν όλες αυτές τις μέρες για τους δικαστές και την επίσημη Πολιτεία “που παίρνουν εντολές από το καθεστώς της κατοχής του μνημονίου, το οποίο με τη σειρά του ακολουθεί πιστά τις εντολές των Αμερικάνων, των Εβραίων, των Σιωνιστών, των Αριστερών, των κομμουνιστών, του 666 και πάει λέγοντας

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Θέλουμε Δημοκρατία; Να μάθουμε πρώτα τους κανόνες της.

bankwars.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα