Η άποψη μιας αγρότισσας συνταξιούχου για τους πολιτικούς και τον Στουρνάρα

Όταν μια αγρότισσα έρχεται και μας βάζει τα γυαλιά, όταν μια γυναίκα που έζησε μια ζωή στα χωράφια λέει τόσο μεγάλες αλήθειες για τους πολιτικούς αυτού του τόπου αξίζει να προβάλουμε τις απόψεις της και να προβληματιστούμε.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή της όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ

Κύριε Διευθυντά

Είμαι συνταξιούχος του ΟΓΑ παίρνω 472 ευρώ σύνταξη και μου δώσανε 331 ευρώ δώρο εκλογών. Ήμουνα αγρότισσα. Να ναι συγχωρεμένος ο Ανδρέας Παπανδρέου

που μας ασφάλισε γιατί τώρα δεν θα είχα να πάρω τα φάρμακά μου. Με την κρίση κόψανε πολλά φάρμακα και αναγκάζομαι – έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας σκληρόδερμα το λένε – να αγοράζω το ένα από το φαρμακείο 87 ευρώ και το δεύτερο το παίρνω απ’ τον ΕΟΠΥΥ που κάνει 2.500 ευρώ. Για τα άλλα φάρμακα πιέσεως κ.τ.λ. πληρώνω συμμετοχή όπως πάντα.

Και ακούω τώρα ότι προσφέρθηκε ένας εφοπλιστής να δώσει χρήματα για την υγεία κι ο Τσίπρας θέλει να τα βάλει αλλού. Εγώ αν δεν τα πάρω αυτά τα φάρμακα μου είπε ο γιατρός μου θα πεθάνω.

Να αφήσουν τις κοκορομαχίες ο κόσμος υποφέρει απορώ γιατί ο Καραμανλής είναι έξω ακόμα γιατί αυτός μας έβαλε μέσα για χρόνια. Χρέωσε και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Εγώ στα χρόνια που έζησα ώς τώρα ο μόνος που ήτανε για τον λαό πραγματικός δημοκράτης ήτανε ο Ανδρέας Παπανδρέου που ξεκίνησε από τα χαμηλά στρώματα να βοηθάει.

Ο δε πατέρας του έκανε τη δωρεάν παιδεία το οποίο δεν το γνωρίζουνε οι φοιτητές και οι μαθητές. Αυτά τα έργα κάνανε οι Παπανδρέου κι αυτά πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία, να τα μαθαίνουν οι νέοι μας. Τα λόγια φεύγουν τα έργα μένουν .

Εγώ και ο λαός θέλουμε έργα όχι λόγια, θέλει αλήθεια ο λαός, όχι ψέματα.

Αλλά οι μισοί Έλληνες είναι ανενημέρωτοι και τα πολιτικά συμφέροντα δεν αφήνουν να ειπωθεί η αλήθεια. Να μάθει ο λαός, να ξέρει πού δίνει την ψήφο του.

Εγώ όσα και να μου δώσουν ο Τσίπρας κι ο Μητσοτάκης δεν ξεπουλάω την ψήφο μου. Γιατί ξέρω τα έργα τους, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήθελε να δικάσει τον Ανδρέα.

Μόνο με το Κίνημα Αλλαγής θα δούμε καλύτερες μέρες θα κυβερνήσουν καλύτερα δεν θα κάνουν τόσες αδικίες .

Μόνο τον Στουρνάρα ακούω στην τηλεόραση, να δω πώς πάει η οικονομία μας.

Δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλον γιατί όλοι τους λένε ψέματα.

Πηνελόπη Ζώη
Συνταξιούχος ΟΓΑ Αγρίνιο

Keywords
Τυχαία Θέματα