Η Wall Street σε “λήθαργο” εν όψει αποφάσεων της FED

23:28 6/6/2023 - Πηγή: BankWars

Η διήμερη συνεδρίαση της Fed στις 13 και 14 Ιουνίου που θα αποφασίσει για τη “στασιμότητα” ή την αύξηση των επιτοκίων, στην κορυφή του ενδιαφέροντος της αγοράς.

Ο Dow Jones την Τρίτη ενισχύθηκε κατά 0,03% κλείνοντας στις 33.573 μονάδες, ο S&P 500 κατά ν0,23% στις 4.283 μονάδες και o Nasdaq κατά  0,36% στις 13.276 μονάδες.

Η μετοχή της Apple

βρέθηκε  στο επίκεντρο και σήμερα, καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία iPhone άγγιξε για λίγο τα υψηλά όλων των εποχών στη χθεσινή συνεδρίαση για να αναδιπλωθεί στο τέλος. Η εταιρεία τεχνολογίας παρουσίασε το πολυαναμενόμενο headset εικονικής πραγματικότητας καθώς και νέο λογισμικό στο ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της τη Δευτέρα. Την Τρίτη έκλεισε με απώλειες 0,1%

—Η μετοχή της Coinbase «βούλιαξε» 12% μετά από μήνυση που υπέβαλε η Αμερικανική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατά του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων, κατηγορώντας την εταιρεία  ότι παραβίασε τους κανόνες που έχει θέσει η ίδια.

Η ρυθμιστική αρχή ισχυρίζεται ότι η Coinbase, η μεγαλύτερη πλατφόρμα crypto στις ΗΠΑ, αγνόησε το ρυθμιστικό πλαίσιο επιτρέποντας στους χρήστες της να συναλλάσσονται σε διάφορα crypto tokens τα οποία στην πραγματικότητα ήταν μη εξασφαλισμένα χρεόγραφα.

—Το 10ετές ομόλογο των ΗΠΑ  ενισχύθηκε κατά δύο μονάδες βάσης στο 3,70% και το 2ετές κατά επτά μονάδες βάσης στο 4,52%.

Keywords
Αναζητήσεις
i-wall-street-se-lithargo-en-opsei-apofaseon-tis-fed.htm
Τυχαία Θέματα