Η 3Κ Επενδυτική Εταιρεία εξαγοράζει την ING ΑΕΔΑΚ

15:35 2/9/2014 - Πηγή: BankWars

Σε συμφωνία πώλησης της ING ΑΕΔΑΚ στην ομάδα διοίκησης της εταιρείας, υπό τον Γεώργιο Κουφόπουλο και Έλληνες επιχειρηματίες (Τάκης Κανελλόπουλος και Γιάννης Καματάκης), κατέληξε η ING Investment Management (ING IM).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία, η οποία θα μετονομαστεί εντός τεσσάρων (4) μηνών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της συναλλαγής, θα συνεχίσει να αντιπροσωπεύει την ING

IΜ στην Ελλάδα και την Κύπρο, σε σχέση με τους ΟΣΕΚΑ της ING IM με έδρα στο Λουξεμβούργο. Επιπλέον, θα συνεχίσει να διαχειρίζεται τα 3 Ελληνικά Αμοιβαία Κεφάλαια και να εξυπηρετεί το δίκτυο πωλήσεων και τους πελάτες της ING Ασφαλιστικής Εταιρίας Ζωής στην Ελλάδα.

Με εξαίρεση την αλλαγή των μετόχων, δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στη λειτουργία της εταιρείας, η οποία διατηρεί την προσήλωσή της στην επίτευξη ελκυστικών αποδόσεων και στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Τέλος, σημειώνεται πως η συναλλαγή υπόκειται σε εγκρίσεις των εποπτικών Αρχών και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο 4ο τρίμηνο του 2014.

Keywords
Τυχαία Θέματα