Γιώτα Τριγώνη: Ποιά είναι η σέξι οδοντίατρος – Το νέο αμόρε του Σίμου Κεδίκογλου (ΦΩΤΟ)

Η οδοντίατρος των επωνύμων, επιχειρηματίας Γιώτα Τριγώνη, τομεάρχης Ευρυτανίας της ΝΔ από τις αρχές του 2014, είναι το νέο αμόρε του κυβερνητικού εκπροσώπου κ.Σίμου Κεδίκογλου, σύμφωνα με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Παραπολιτικά”

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ

Η Γιώτα Τριγώνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στην Αυστρία και στην Σερβία. Είναι απόφοιτη Οδοντιατρικής Σχολής με ειδικότητα στη Στοματολογία και με μουσικές σπουδές στο πιάνο. Για ένα χρονικό διάστημα έζησε στο Λος Άντζελες και παρακολούθησε ​πρακτικά σεμινάρια σε νέες εφαρμογές στη σύγχρονη αισθητική οδοντιατρική. ​​

​​Δραστηριοποιήται στο Λίχτενσταϊν και στην Κωνσταντινούπολη στο χώρο της οδοντιατρικής αλλά και σε επιχειρηματικό επίπεδο. Επίσης, τα τελευταία χρόνια είναι το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας του ξενοδοχείου AND HOTEL (Κωνσταντινούπολη). Είναι μέλος της WIN HELLAS – (Women In Need) Γυναίκες Κατά Της Κακοποίησης και ενεργό μέλος της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης. ​

​Στην Ελλάδα η Γιώτα Τριγώνη δραστηριοποιήται στον χώρο της Πολιτικής και συγκεκριμένα είναι Τομεάρχης Ευρυτανίας (2014) ενώ υπήρξε Τομεάρχης Δωδεκανήσων (2013). ​​

​​Τον Φεβρουάριο (2013) διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία μία έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: “ATHENS THROUGH MY EYES” όπου η ίδια φωτογραφίθηκε στα πιο ιστορικά μέρη της Αθήνας και όχι μόνο! Σκοπός της έκθεσης είναι η προβολή της Αθήνας στο εξωτερικό η οποία θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη και σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης όπως την Ζυρίχη και το Λονδίνο. ​

Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ (πρώην Δωδεκανήσων…)

ΔΗΛΩΣΗ: «Καθημερινά η κοινωνία αντιμετωπίζει πρωτόγνωρα προβλήματα που σε άλλες εποχές δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Την ευθύνη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών έχει αναλάβει κατά κύριο λόγω η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που δίνει καθημερινά την μάχη για την διάσωση της πατρίδας μας. Αποδεχόμενη την πρόταση που μου έγινε για την συμμετοχή μου στη λειτουργία του κόμματος ως τομεάρχης Ευρυτανίας ευελπιστώ να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης που μου δόθηκε από την ηγεσία του κόμματος και να συστρατευτώ και εγώ με την σειρά μου στον καθημερινό αγώνα που δίνουν όλα τα στελέχη του κόμματος για το καλό του τόπου. Η αγωνία όλων μας είναι στην κορύφωση της συμμετέχοντας σε μια προσπάθεια που έχει σύμμαχο την κοινωνία και μοναδικό στόχο την βελτίωση των συνθηκών που διαμορφώθηκαν κατά την περίοδο της κρίσης.»

Διαβάστε πως την παρουσίασε προ μηνών η εφημερίδα ESPRESSO…

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ηταν πολύ δεμένη με τα αδέρφια της, γι’ αυτό και όταν τελείωσαν το σχολείο σπούδασαν όλοι… Οδοντιατρική.

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο): Ο πατέρας της είναι οδοντίατρος και έτσι ακολούθησε τα βήματά του. Σπούδασε στο Λος Αντζελες και έμεινε μακριά από την Ελλάδα για αρκετά χρόνια. Οταν επέστρεψε έφτιαξε με τα αδέρφια της το δικό της ιατρείο. Ο καθένας έχει αναλάβει και από έναν τομέα. Εκείνη ασχολείται με την αισθητική των δοντιών. Δηλαδή, με ό,τι έχει να κάνει με τη βελτίωση του σχήματος και του χρώματος των δοντιών.

Παρθενική εμφάνιση: Η Γιώτα Τριγώνη έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από τη σχέση της με τον παρουσιαστή Νίκο Αλιάγα από τον οποίο χώρισε πριν από μερικούς μήνες.

Φιλοδοξίες: Σύμφωνα με δήλωση της ίδιας: «Οταν είσαι καλός στη δουλειά σου, γίνεσαι και γνωστός». Η γνωστή οδοντίατρος φιλοδοξεί να παραμείνει στην πρώτη γραμμή στον τομέα της. Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται πολλοί διάσημοι, μεταξύ των οποίων οι Βάνα Μπάρμπα, Νίκος Βέρτης, Ελενα Κουντουρά, Ελενα Ράπτη, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστολία Ζώη, Πάνος Κιάμος, Γιάννης Σπαλιάρας.

Στιγμή αδυναμίας: Το SMS που ακούστηκε ότι έστειλε στον πρώην σύντροφό της Νίκο Αλιάγα για να του πει ότι χωρίζουν και αμέσως μετά παντρεύτηκε άλλον. Μα δεν κάνει, αγαπητή μου! Ετσι χωρίζεις;

Κολλημένη με… την καλή οδοντοστοιχία. Δεν θα μπορούσε μια οδοντίατρος με αστραφτερό χαμόγελο να είναι… κομψή με κάποιον που δεν προσέχει τα δόντια του!..

Συχνάζει: Σε πολλά κοσμικά events, ειδικά τον τελευταίο καιρό, όπου κλέβει τα φλας με -τι άλλο;- το χαμόγελό της. Απαραιτήτως δίνει το παρών σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.

Ο ιδανικός άντρας: Μάλλον προτιμά ή τους αρρενωπούς ή τους fitn! Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια ήταν μαζί με τον (beau Grec) Nίκο Αλιάγα, ενώ μόλις χώρισε από εκείνον παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ Λάζαρο Αγαδάκο.

Original article: Γιώτα Τριγώνη: Ποιά είναι η σέξι οδοντίατρος – Το νέο αμόρε του Σίμου Κεδίκογλου (ΦΩΤΟ).

Keywords
Τυχαία Θέματα