Για “δωράκι” 500 εκατ. ευρώ στις φαρμακευτικές εταιρείες καταγγέλλει ο Άδωνις τον Πολάκη – Συνεχίζεται η σαπουνόπερα

21:55 6/3/2017 - Πηγή: BankWars

Η σαπουνόπερα Πολάκης – Άδωνις συνεχίζεται.

Στο σημερινό επεισόδιο, με αφορμή τις καταγγελίες που είχε κάνει ο υπουργός κ. Πολάκης για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ επί υπουργίας Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είπε πως έχει στα χέρια του κατάλογο 23 ρουσφετολογικών διορισμών στο ΚΕΛΠΝΟ όπου κατά κύριο λόγο πρόκειται για άτομα τα οποία υπηρετούσαν στο υπουργείο υγείας

ως άμισθοι αλλά ο Α. Γεωργιάδης είχε φροντίσει λαμβάνουν μισθό από το ΚΕΛΠΝΟ.

Απαντώντας ο κ. Γεωργιάδης είπε πως τα άτομα αυτά χρηματοδοτούνταν από ιδιωτικές εταιρείες που συμμετέχουν στο ΚΕΛΠΝΟ. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επικαλέστηκε και κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής παλαιότερο δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real News υποστηρίζοντας ότι ο κ. Πολάκης «χάλκευσε» μέσω του γραμματέα του, του κ. Πανόπουλου τα στοιχεία που απέστειλε στον εισαγγελέα.

Οι δύο “πρωταγωνιστές”, όπως επιβάλλει το σενάριο της σαπουνόπερας, αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις του στυλ «Εγώ θα σε βάλω φυλακή» (είπε ο κ. Γεωργιάδης), «Φωνάζει ο κλέφτης…», απάντησε ο κ.Πολάκης.

Ο Α. Γεωργιάδης, ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό για το γεγονός πως δεν εξέδωσε δελτίο τιμών φαρμάκων το 2015 όπως προβλέπεται ρητά από το νόμο, κάνοντας στις φαρμακευτικές εταιρείες «δωράκι» 500εκ ευρώ.

Ο υπουργός κατά τη συζήτηση απάντησε και με μια μαντινάδα στον Α. Γεωργιάδη λέγοντας του: «είπαμε πολλά ψέματα να πούμε μιαν αλήθεια φορτώσαμε ένα ποντικό επτά κιλά ρεβίθια”.

ΠΗΓΗ: real.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα