Γεροβασίλη: Συνήγοροι του Φρουζή ΝΔ-ΚΙΝΑΛ

«Συνήγορους» του πρώτου μάρτυρα που κάλεσε η προανακριτική για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου χαρακτήρισε η βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ.

«Έγινε μια παράνομη εξαίρεση των Τζανακόπουλου – Πολάκη, δεν παύει να είναι παράνομη», τόνισε αρχικά η Όλγα Γεροβασίλη στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα και συνέχισε όσον αφορά στον κ. Φρουζή, τον πρώτο μάρτυρα που καταθέτει:

«Μπορεί να λέει ότι θέλει

γιατί είναι κατηγορούμενος και όχι μόνο για ένα αδίκημα».

Ο Τάκης Χατζής αποκάλυψε τι καταθέτει ο Φρουζής λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έβλεπα τότε πολλά στελέχη της τότε αντιπολίτευσης, πριν από το 2015. Σταθάκη 3 φορές, κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για υγεία, πήγα στην Κουμουνδούρου αρκετές φορές με τον Ξανθό πολλές φορές», με την κ. Γεροβασίλη να απαντά:

«Όταν θέλει κάποιος νομικός να διευκολύνει ή να υποστηρίξει τη θέση μάρτυρα, του κάνει ερωτήσεις με τις απαντήσεις που τις έχει γραμμένες στο χαρτί. Αν με παίρνατε χθες θα σας έδινα τον συγκεκριμένο λόγο. Από την πλευρά της η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ προσπαθούν να είναι συνήγοροι του Φρουζή. Και όποιου άλλου χρειαστεί για να αποδείξουν ότι δεν είναι σκάνδαλο η Novartis.

Ο κ. Φρουζής είπε ψέματα και τον διέψευσαν οι εισαγγελικές αρχές, ότι τον κάλεσαν για να του ζητήσουν να γίνει προστατευόμενος μάρτυρας. Η υπόθεση έχει πολλά να δούμε και αυτό που νομίζει η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ότι είναι σκευωρία πολιτικών προσώπων δεν θα τα καταφέρουν και θα αποκαλυφθούν οι αλήθειες».

Keywords
Τυχαία Θέματα