Γερμανοί our operators αγόρασαν το Ζorbas Village στη Χερσόνησο- ROBINSON Club στη Ν.Κρήτη

Γερμανοί tour operators αγοράζουν ξενοδοχεία.

Η allsun Hotels, ο ξενοδοχειακός βραχίονας της alltours, ανακοίνωσε χθές την επέκτασή της στην ελληνική αγορά, με την απόκτηση του 4άστερου ξενοδοχείου Ζorbas Village στην Κρήτη.

Το ξενοδοχείο Zorbas Village 223 δωματίων στην παραλία του Ανισσαρά στη Χερσόνησο είναι από τα πλέον δημοφιλή στους Γερμανούς πελάτες του tour operator,

o οποίος έχει ανοδική πορεία για πάνω από 40 χρόνια στη γερμανική αγορά. Με 1,7 εκατομμύρια επισκέπτες το 2016 συγκαταλέγεται στους πέντε μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στη Γερμανία.

Στο χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία αριθμεί συνολικά 33 ξενοδοχεία εκ των οποιων στην Ισπανία τα 26 στη Μαγιόρκα και έξι στα Κανάρια Νησιά.

Η κίνηση αυτή από πλευράς τoυ ομίλου alltours έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση από έναν άλλο διεθνή κολοσσό του τουριστικού κλάδου, την TUI, για το νέο ROBINSON Club επίσης στην Κρήτη.

Ο όμιλος, με έδρα τη Γερμανία και παρουσία σε περίπου 180 προορισμούς σε όλο τον κόσμο, ανακοίνωσε την εξαγορά της θυγατρικής εταιρείας του ομίλου Καράτζη Α.Ε., «Στέλλα Πολάρις Κρέτα Α.Ε.», ιδιόκτητριας έκτασης στη νότια ακτή της Κρήτης, στην περιοχή Κουτσουνάρι Ιεράπετρας, όπου θα κατασκευαστεί μια νέα μονάδα ROBINSON Club.

Η TUI ήδη λειτουργεί δύο ξενοδοχεία ROBINSON στην Ελλάδα, τo «ROBINSON Club Kyllini Beach» στην Πελοπόννησο και το «ROBINSON Club Daidalos» στην Κω.

Keywords
Τυχαία Θέματα