Γεννηματά: Αλλαγή εκλογικού νόμου – Ο Α.Τσίπρας κυβέρνησε με Καραμανλική συνιστώσα…

Στόχος του ΚΙΝΑΛ είναι να αναλάβει ρόλο υπεύθυνης αντιπολίτευσης μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου είπε η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη.

Η Φώφη Γεννηματά κράτησε ίσες αποστάσεις από τη ΝΔ

και τον ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας πως η ψήφος σε Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκο Μητσοτάκη έχει το ίδιο αποτέλεσμα. «Είτε Τσίπρα είτε Μητσοτάκη ψηφίσει κανείς, στο τέλος βγαίνει ο κύριος Καραμανλής» είπε χαρακτηριστικά και διευκρίνισε: «Ολοφάνερα ο κύριος Τσίπρας κυβέρνησε με καραμανλική συνιστώσα στην κυβέρνησή του κι έκανε ό,τι μπορούσε για να εξαφανίσει τις τεράστιες ευθύνες των κυβερνήσεων Καραμανλή για τον εκτροχιασμό της οικονομίας».

Η κυρία Γεννηματά είπε πως θα συναίνεση στην αλλαγή του εκλογικού νόμου και την αποτροπή εφαρμογής της απλής αναλογικής σε εκλογική αναμέτρηση μετά την 7η Ιουλίου.

«Σκεφτείτε τι θα συμβεί στη χώρα με μια ανεξέλεγκτη Νέα Δημοκρατία στα εργασιακά, με μια κυριαρχία της Δεξιάς, ή με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα, να καίγεται η Ελλάδα ξανά, να σαμποτάρεται η προσπάθεια από έναν ισχυρό ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση».

Αναφερόμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο επέμεινε πως το ΚΙΝΑΛ θέλει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στις τάξεις του. «Θέλουμε τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην παράταξή μας και από ό,τι έχω καταλάβει βρίσκεται στην παράταξή μας. Δεν χρειάζονται συμβιβασμοί σε τέτοια θέματα, παίρνονται αποφάσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα