Γεννηματά: Αυτή η κυβέρνηση δεν θα σταθεί μέχρι το 2019

Πρόωρες εκλογές βλέπει η επικεφαλής της ΔΗΣΥ Φώφη Γεννηματά, καθώς αμφισβητεί ότι μπορεί αυτή η Κυβέρνηση να φτάσει και να σταθεί μέχρι το 2019.

Παράλληλα, η κ. Γεννηματά επιτέθηκε στον κ. Τσίπρα σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τσίπρας είπε ότι «ηχούν σαν μουσική στα αυτιά του όσα είπε η κ.

Λαγκάρντ». Οι περικοπές που θα έρθουν το 2019 μαζί με τη μείωση αφορολόγητου και τον εργασιακό μεσαίωνα είναι το αποτέλεσμα των επιλογών του κ. Τσίπρα. Είναι οι νότες της συμφωνίας του κ. Τσίπρα με την κ. Λαγκάρντ. Τι άλλο θα κόψει ο κ. Τσίπρας και πόσους νέους φόρους θα επιβάλλει;

Μείωση χρέους είπε, μια κυβέρνηση έκανε. Η κυβέρνησή μας το ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στην πορεία. Η μεγαλύτερη μείωση χρέους που έγινε διεθνώς, έγινε από την Παράταξή μας και πρέπει να λέγεται αυτό. Όλα τα άλλα είναι μόνο λόγια.

Για την συμφωνία για τα F16 τόνισε πως: «Το δια ταύτα είναι η υπογραφή του κ. Τσίπρα σε άλλο ένα γραμμάτιο για τον ελληνικό λαό 2,4 δις. Αυτό γνωρίζουμε βάσει όσων επισήμως είπε στο Κογκρέσο ο κ. Τραμπ, και μιλάει για 2,4 δις. Περιμένω να ενημερωθεί άμεσα η αρμόδια επιτροπή της Βουλής για να τοποθετηθούμε επί της συγκεκριμένης συμφωνίας και να δούμε αν έχει προβλεφθεί να υπάρχει δουλειά και για την ΕΑΒ. Επειδή έχουμε ακούσει μεγάλα λόγια και πολλά ψέματα από την κυβέρνηση, δεν θα σταθώ στις δηλώσεις αλλά θα περιμένω τις διευκρινήσεις στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής».

Ο κ. Τσίπρας στο εξωτερικό παραδίδεται, στο εσωτερικό διχάζει

Βλέπω έναν πρωθυπουργό που παραδίδεται στο εξωτερικό και έρχεται στο εσωτερικό να διχάσει τον ελληνικό λαό. Είδα τον έλληνα πρωθυπουργό να λέει ότι αυτά που κάνει ο κ. Τραμπ είναι «για καλό», αλλά για το καλό ποιών; Μπροστά του είπε ότι καταργεί το Obamacare. Ποιο είναι τελικά «το καλό» για τον κ. Τσίπρα; Από την Αμερική δεν έφερε τίποτα συγκεκριμένο για επενδύσεις, αντίθετα εμείς θα δώσουμε χρήματα, εμείς θα φροντίσουμε να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας στην Αμερική. Και επιτέλους θέλω να δω τι θα κάνει για τους εργαζόμενους και τους άνεργους στην Ελλάδα ο κ. Τσίπρας όταν κυνηγάει ό,τι παράγει και ό,τι δημιουργεί.

Για να μπορέσει να βγάλει τον προϋπολογισμό κάνει ασκήσεις με τους αριθμούς. Πίσω όμως από τους αριθμούς υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν, άνθρωποι με κομμένες συντάξεις με κομμένα επιδόματα, με νοσοκομεία υπό κατάρρευση και ένα πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων που δεν προχωρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα