Γ. Μουζάλας: Το προσφυγικό χρησιμοποιείται για να πέσει η κυβέρνηση

Την πεποίθηση του ότι το προσφυγικό θέμα στην Ελλάδα χρησιμοποιείται για να πέσει η κυβέρνηση εξέφρασε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε: «Το προσφυγικό – μεταναστευτικό έχει μπει στην ατζέντα του να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», τονίζοντας ότι «για να γίνει αυτό, πρέπει να χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ».

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τόνισε, επίσης,

ότι «τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι της χώρας», ενώ για τις δομές σημείωσε πως φτιάχνονται δομές των 500 ανθρώπων.

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέσβος, ο υπουργός τόνισε: «Αν είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ένωση Ξενοδόχων στη Λέσβο, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα», ενώ υπογράμμισε πως «το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και ότι το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα