Εμφύλιος στη ΝΔ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Στηρίζει Γ. Ιωαννίδη, προς διαγραφή ο Α. Τζιτζικώστας

14:21 7/2/2014 - Πηγή: BankWars

Μεγάλη αναταραχή επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία με τον “αντάρτη” Α. Τζιτζικώστα, να οδεύει προς διαγραφή από το κόμμα.

Ο βουλευτής Α’Θεσσαλονίκης, Γ.Ιωαννίδης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τη στιγμή που υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια θα είναι και ο νυν Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έσπευσε χθες να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του χωρίς να έχει συμφωνήσει με τη Συγγρού.

«Αποφάσισα

να θέσω την υποψηφιότητά μου στην κρίση των Μακεδόνων συμπολιτών μου με στόχο να αναδείξω και να επιλύσω τα πραγματικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πέρα από τα στενά κομματικά “τείχη”, όπως άλλωστε το απαιτούν οι σημερινοί καιροί», αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης σε γραπτή του δήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr χθες υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο κ. Σαμαράς του πρότεινε να είναι ο υποψήφιος του κόμματος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης όπου υπάρχει δυστοκία γιατί κανείς δεν θέλει να κατέβει απέναντι στον κ. Γιάννη Μπουτάρη και του είπε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για την περιφέρεια.

Δήμο Θεσσαλονίκης ή τίποτα, είπε κατά πληροφορίες ο πρωθυπουργός στον κ. Τζιτζικώστα. Κατεβαίνω μόνος μου στην Περιφέρεια, απάντησε κατά πληροφορίες στον κ. Σαμαρά ο περιφερειάρχης προκαλώντας εμπλοκή στη ΝΔ για τις υποψηφιότητες στην Βόρειο Ελλάδα.

Αφού αρνήθηκε να κατέβει στον Δήμο Θεσσαλονίκης ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε στη συνέχεια ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος για την Περιφέρεια.

Original article: Εμφύλιος στη ΝΔ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Στηρίζει Γ. Ιωαννίδη, προς διαγραφή ο Α. Τζιτζικώστας.

Keywords
Τυχαία Θέματα