Γ. Αποστολόπουλος: Ο Χαϊκάλης ήταν έτοιμος να δεχθεί κάθε αντάλλαγμα για να ψηφίσει Πρόεδρο

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν έτοιμος να δεχθεί παντός είδους ανταλλάγματα προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, υποστήριξε ο Γ. Αποστολόπουλος κατά την κατάθεσή του στον εισαγγελέα, με αφορμή τις καταγγελίες Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του.

Ειδικότερα, όπως λέει ο φερόμενος ως μεσάζων, από το περασμένο καλοκαίρι ο Παύλος Χαϊκάλης του είχε εκμυστηρευτεί πως ήταν διατεθειμένος να εγκαταλείψει τους ΑΝΕΛ και να δεχθεί παντός είδους ανταλλάγματα για

να δώσει θετική ψήφο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Αποστολόπουλος, που έδωσε ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτος για τη διάπραξη κακουργήματος, το Σάββατο, στον εισαγγελικό λειτουργό, υποστήριξε ότι ο καταγγέλλων βουλευτής του εκμυστηρεύτηκε σε μία από τις συχνές συναντήσεις που είχαν, πως λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, θα δεχόταν χρηματισμό ενόψει της προεδρικής εκλογής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ- ΜΠΕ.

Ο κληθείς ως ύποπτος, υποστήριξε επίσης στον κ. Παναγιωτόπουλο ότι “προβόκαρε” τον βουλευτή για να διακριβώσει τα αληθινά κίνητρα του και να δείξει “το ηθικό χάλι του” και ότι επίσης ο κ. Χαϊκάλης του επαναλάμβανε στις συναντήσεις τους ότι ήθελε “να το σιγουρέψουμε κιόλας”.

Προς επίρρωση μάλιστα των ισχυρισμών του, ο κ. Αποστολόπουλος επικαλέστηκε στον εισαγγελέα, τις “αμφίσημες δηλώσεις” του βουλευτή, ειδικά δε εκείνη της 11ης Δεκεμβρίου, οπότε ο κ. Χαϊκάλης είχε δηλώσει πως θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να αποφευχθεί εθνική κρίση

Keywords
Τυχαία Θέματα