Φρίκη στην Κυψέλη – Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 7χρονου – Τριγυρνούσαν για μήνες με το πτώμα του σε τσάντα

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» για την υπόθεση δολοφονίας στην Κυψέλη που έγινε το 2017, με τη μάνα και τον σύντροφο της να σκοτώνουν τον 7χρονο Αντρέα.

Η Ελληνίδα μάνα και το Πολωνός  εραστή της κυκλοφορούσαν για πολλούς μήνες ως άστεγοι στους δρόμους της Αθήνας έχοντας σε τσάντα το πτώμα του  επτάχρονου .

Το ζευγάρι μάλιστα που σκότωσε τον επτάχρονο προ πενταετίας βάζοντας στο στόμα του μονωτική ταινία γιατί «ήταν ανήσυχος», είχε κατασκευάσει πρόχειρο «μνήμα»  με τούβλα σε ταράτσα κατοικίας στα

Πατήσια όπου διαπράχθηκε κι ο φόνος.

Ακολούθως επειδή μετά έμειναν άστεγοι άρχισαν να κυκλοφορούν με τη σορό του παιδιού στον δρόμο.

Οταν βρήκαν νέα κατοικία στην Κυψέλη κατασκεύασαν πάλι πρόχειρο μνήμα στο εσωτερικό του σπιτιού κι ακολούθως έκλεισαν τα απομεινάρια της σορού του σε εργαλειοθήκη!

Αυτή είναι η 29χρονη «Μήδεια»

Αυτή ειναι η 29χρονη Χ-Κ Μ.  η μητέρα του 7χρονου αγοριού που κατηγορείται οτι μαζί με τον Πολωνό σύντροφο της, το δολοφόνησαν και το τοποθέτησαν σε λάρνακα και στη συνέχεια έβαλαν τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη που ο Πολωνος φονιάς κουβαλουσε μαζί του.

Η 29χρονη «Μήδεια» της Κυψέλης, μετά τη σύλληψη της ομολόγησε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ότι την ώρα που ο αλλοδαπός εραστής της φίμωνε με μονωτική ταινιά και «έπαιρνε» με μαρτυρικό τροπο τη ζωή του άτυχου παιδιού, εκείνη έπαιζε ηλεκτρονικά παιχνίδια στον υπολογιστή!

Και οταν το παιδάκι ξεψύχησε ο Πολωνος οικοδόμος της είπε «θα το τακτοποιήσω» και το έκανε..

Το χρονικό της φρίκης
Η Ασφάλεια Αττικής εντόπισε το μακάβριο εύρημα και ανακάλυψε την αποτρόπαια πράξη όταν υπήρξαν πληροφορίες ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι είχε δύο παιδιά (σσ από τον γάμο της γυναίκας με άτομο επίσης πολωνικής καταγωγής) ένα κοριτσάκι που σήμερα είναι 10 ετών και το εν λόγω αγοράκι που είχε εξαφανισθεί όμως προ πενταετίας.

Η σύζυγος φαίνεται να διατύπωνε τον ισχυρισμό ότι το παιδί είχε μεταβεί στην Πολωνία για να διαμείνει με τον πατέρα του.

Όμως από τους διαβατηριακούς ελέγχους αλλά κι από επικοινωνία με το συγκεκριμένο άνδρα στην Πολωνία ο οποίος είχε άγνοια για την τύχη των παιδιών του, διαπιστώθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίστατο.

Ετσι χθες κλήθηκε η Ελληνίδα κι ο Πολωνός εραστής της στην Ασφάλεια Αττικής (σσ σύμφωνα με αναφορές είναι τοξικομανείς)  όπου μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησαν το έγκλημα κι υπέδειξαν το νέο «μνήμα» του παιδιού τους μέσα στο νέο σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η μάνα, όσο και ο σύντροφος της ήταν απόλυτα ψύχραιμοι, δεν έκλαψαν, δεν αντέδρασαν, παρά μόνο ομολόγησαν το στυγερό έγκλημα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο σύντροφος της μητέρας άφηνε το παιδί νηστικό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όταν άρχισε να διαμαρτύρεται, του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η γυναίκα ήταν μπροστά αλλά δεν έκανε τίποτα για να σώσει τον γιο της. Ύστερα από μία ώρα, διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρό.

Η γυναίκα είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού, με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν έρευνες χωρίς αποτέλεσμα. Η υπόθεση δεν είχε κλείσει και σήμερα έφτασαν στη σοκαριστική αποκάλυψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα