ΦΩΣ ενότητας των παραγόντων του ποδοσφαίρου προσέφερε για τελευταία φορά ο Θ.Νικολαίδης

Πλήθος επωνύμων και απλών ανθρώπων έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του εκδότη της εφημερίδας «Φως των Σπορ» Θόδωρου Νικολαίδη. Μαζί τους, η δημοσιογραφία, ο Ολυμπιακός, ο ελληνικός αθλητισμός.

Ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού

της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ. Δίπλα στον Κελεσίδη, τον Γαλάκο, τον Παπάζογλου, τον Υφαντή ήταν ο Δομάζος, ο Αντωνιάδης, ο Καμάρας, ο Σεραφείδης. Δίπλα στους αδελφούς Αγγελόπουλους, τον Βρέντζο, τον Θεοδωρίδη, τον Καραπαπά, τον Μώραλη, τον Δουρέκα, τη «σιδηρά κυρία» του Ολυμπιακού, Λόλα Νταϊφά, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης.

Δίπλα στα ερυθρόλευκα στεφάνια του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Σωκράτη Κόκκαλη, της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, υπήρχαν τα πράσινα και τα κιτρινόμαυρα. Της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, της οικογένειας Γιαννακόπουλου…

Ο Ολυμπιακός ήταν πάντα το μεγάλο πάθος του Θόδωρου Νικολαίδη. Μέσα από αυτό το πάθος, όμως, ο μεγάλος δάσκαλος της ελληνικής αθλητικής δημοσιογραφίας, ένωνε! Δεν δίχαζε. Αναδεικνύοντας πάντα το σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους των «ερυθρόλευκων», έφερνε κοντά διαφορετικούς κόσμους, βοηθούσε τους αναγνώστες της εφημερίδας του να αποκτούν αθλητική παιδεία.

Παρών και ο καλός του φίλος, ο Κώστας Καραμανλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα