Φ.Γεννηματά – ΠΑΣΟΚ: Οι Έλληνες γνωρίζουν ποιοί τους έλεγαν ψέματα στα Ζάππεια και στη Θεσσαλονίκη

21:08 6/9/2015 - Πηγή: BankWars

“Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γνωρίζουν ποιοι τους έδιναν κούφιες υποσχέσεις, ποιοί τους έλεγαν ψέματα στα Ζάππεια και στη Θεσσαλονίκη. Το μνημόνιο – αντιμνημόνιο ανήκει οριστικά στο παρελθόν.Διεκδικούμε την ψήφο και την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη για

να αναδειχθεί μία τρίτη δύναμη που θα υποχρεώσει τους δύο δήθεν μονομάχους να συνεργαστούν», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην Αλεξανδρούπολη.

Κάνοντας αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, σημείωσε πως έκλεισε τις τράπεζες και στη συνέχεια προσπάθησε να αποδράσει μέσω του δημοψηφίσματος.

Όπως είπε, «κάθε ευρώ που θα χάνεται στο εξής από τον Έλληνα φορολογούμενο θα έχει την υπογραφή Τσίπρα».
Υπογράμμισε πως «η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού απαιτεί απ΄ τα πολιτικά κόμματα να συνεννοηθούν, να συνεργαστούν, για να μπορέσουμε επιτέλους ν’ αφήσουμε οριστικά πίσω τα μνημόνια.
Οι πολίτες μπορούν να μας εμπιστευθούν γιατί ξέρουν ότι μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή πορεία της χώρας μέσα στο ευρώ.
Ξέρουμε να διαπραγματευτούμε ξανά αυτό το σκληρό μνημόνιο, να πετύχουμε τη νέα αναδιάρθρωση του χρέους, που απαιτείται πλέον μετά από την επτάμηνη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”.
Η εθνική γραμμή ήταν πάντα μία για την Ελλάδα: Η παραμονή στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη ως ισότιμο μέλος και είναι η εθνική γραμμή που χάραξε το ΠΑΣΟΚ από το 2010».

Keywords
Τυχαία Θέματα