Φ. Κουβέλης: Σκληρή απάντηση σε Βενιζέλο – “Ας χαίρεται τον πολιτικό του πολιτισμό”

«Ο κ. Βενιζέλος έχει χάσει την ψυχραιμία του» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, αντιδρώντας στη διακαναλική συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη κατά την οποία είπε, μεταξύ άλλων, πως η ΔΗΜΑΡ

λειτουργεί πολύ συχνά παρασιτικά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας «να αντλήσει κάποια μικρά πραγματάκια, ένα στέλεχος, μια ιδέα.. ».

Μιλώντας στον Αθήνα 984, ο κ. Κουβέλης κατηγόρησε τον κ. Βενιζέλο ότι «αντιλαμβάνεται τα πολιτικά δρώμενα ως προσωποποιημένες συμπεριφορές».

«Ας χαίρεται τον πολιτικό του πολιτισμό και τα όσα επέλεξε να πει για τη Δημοκρατική Αριστερά και τον αγώνα που κάνει η Δημοκρατική Αριστερά» πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «πρέπει να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι έχουμε έναν ανακαθορισμό και των πολιτών και της πολιτικής και αυτόν τον ανακαθορισμό είναι τουλάχιστον λάθος να τον εκλαμβάνει ο άλλος ως μία “παρασιτική” πολιτική».

Σε ό,τι αφορά γενικότερα την Κεντροαριστερά, ο κ. Κουβέλης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, είπε πως ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν χωράνε μαζί σε αυτή, «με τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν σήμερα, διότι το σημερινό ΠαΣοΚ με τη συγκεκριμένη ηγετική του έκφραση έχει επιλέξει μία συντηρητική πολιτική».

Original article: Φ. Κουβέλης: Σκληρή απάντηση σε Βενιζέλο – “Ας χαίρεται τον πολιτικό του πολιτισμό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα