Έξαλλος o Καμμένος με την ορκωμοσία Κουίκ – «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε»

Με μια οργισμένη ανάρτηση στο Twitter σχολίασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, την ορκωμοσία του ανεξάρτητου βουλευτή Τέρενς Κουίκ.

Ο υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ πήρε τη θέση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε από βουλευτής την περασμένη Παρασκευή, μετά από την κύρωση από την Βουλή των Ελλήνων του πρωτοκόλλου ένταξης

της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας επιτέθηκε, για μια ακόμα φορά, κατά του πρώην συνεργάτη του, κατηγορώντας τον ότι ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης από τους ΑΝΕΛ, ως όφειλε.

Η ανάρτηση του Πάνου Καμμένου

«Πριν πάρουμε επιστολή η απόφαση του Βούτση για διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο Κουίκ ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης ως οφείλει, στο κόμμα που εξελέγη, αναπληρωτής και μάλιστα σαν 22 ανεξάρτητος βουλευτής. Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε».

Πριν πάρουμε επιστολή η απόφαση του Βρούτση για διάλυση της Κ.Ο. Των ΑΝΕΛ ο Κουίκ ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης ως οφείλει, στο κόμμα που εξελέγει, αναπληρωτής και μάλιστα σαν 22 ανεξάρτητος βουλευτής. Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε . https://t.co/tOgmA7gcHb

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) February 11, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα