Δ.Γιαννακόπουλος: “Δεν ήθελα να θίξω Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο”

[UPD] Με σημερινή διευκρινιστική του δήλωση, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δ. Γιαννακόπουλος, ξεκαθάρισε πως δεν είχε σκοπό να θίξει τους Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο.

Η δήλωση του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι η ακόλουθη:

«Προς αποκατάσταση

της αλήθειας και προκειμένου ν’ αποφευχθεί η δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, οφείλω να διευκρινίσω το εξής: Μέσω της δήλωσης στην οποία προχώρησα το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαϊου, στο ΟΑΚΑ, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να θίξω τους κ.κ. Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο. Ο στόχος μου ήταν- και παραμένει φυσικά- να τονίσω σε όλους ότι όταν αδικείται η ομάδα μου, εγώ θα αντιδρώ και δεν θα κρατώ το στόμα μου κλειστό. Έκρινα σκόπιμο να προχωρήσω σ’ αυτή τη διευκρίνιση ώστε να αποφευχθούν διάφορα επικοινωνιακά παιχνίδια».

ΧΘΕΣ ΜΕΤΑΔΙΔΑΜΕ:

Έξαλλος Δ.Γιαννακόπουλος: “Εγώ δεν είμαι Βαρδινογιάννης και Αλαφούζος να με γαμάνε μέσα στο γήπεδο»

Η δήλωση του Προέδρου της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Δ.Γιαννακόπουλου, μετά την ήττα μέσα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό με 69-65:

«Σήμερα δεν έπρεπε να ξεκινήσει το ματς. Ξεκίνησε εκβιαστικά καθώς ο κύριος Σχοινάς μας είπε, ότι είτε θα γίνει κανονικά είτε θα μηδενιστείτε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς, ότι κάθε αποστολή πρέπει να έχει μέχρι 22 άτομα, ο Ολυμπιακός είχε 29, είπε ο κ. Γιαννακόπουλος, προσθέτοντας: Γι’αυτό τον λόγο ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση και ζητά την επανάληψη του αγώνα. Έγινε ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος, εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης ούτε Αλαφούζος και δεν δέχομαι να με γ….νε μέσα στο γήπεδο».

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CLMbUnVEfoM

Original article: Δ.Γιαννακόπουλος: “Δεν ήθελα να θίξω Βαρδινογιάννη και Αλαφούζο”.

Keywords
Αναζητήσεις
βαρδινογιαννης γιαννακοπουλος, εγώ δεν είμαι βαρδινογιάννης και αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γαμάνε
Τυχαία Θέματα