Ευ.Μειμαράκης: Ο Α.Τσίπρας, σαν τα παιδάκια, ζήτησε από την Μέρκελ να μας κάνει ντα!

Ο πρόεδρος της ΝΔ απαντώντας στον πρωθυπουργό ο οποίος άσκησε κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση για την καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τους εταίρους να πιέσουν τη ΝΔ προκειμένου να ψηφίσει τα μέτρα
«Ζήτησε την βοήθεια

των εταίρων να ψηφίσουμε τα μέτρα. Αυτά δεν σας ενοχλούν εσάς (σ.σ τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) που είσαστε και ευαίσθητοι σε τέτοια ζητήματα; Είπε μάλιστα στην συνάντηση που είχε με την Μέρκελ πως το αδερφό σας κόμμα δεν θα το ψηφίσει. Σαν τα παιδάκια ζήτησε από την Κα Μέρκελ να μας κάνει ντα. Εσείς τα λέτε αυτά κύριε Τσίπρα ο αντιμερκελιστής;»

Εμείς ό,τι είναι προς όφελος της χώρας θα το στηρίζουμε, ό,τι είναι φόρος θα το καταψηφίζουμε. Ανοίξατε εκτάκτως την Βουλή στις 13 Αυγούστου, στις 14 Αυγούστου ψηφίσαμε και αμέσως προκηρύξατε εκλογές ώστε ο λαός να μην έχει ενημερωθεί. Υφαρπάξατε την ψήφο του λαού και εμείς θα σας το θυμίζουμε διαρκώς”, τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης, που έστειλε σαφέστατα μηνύματα προς το πρωθυπουργό και αναφορικά με την κάλυψη που έδωσε στους υπουργούς Οικονομικών και Επικρατείας, Γιώργο Σταθάκη και Αλέκο Φλαμπουράρη, για τα “προβληματικά” πόθεν έσχες τους.

“Ο κ. Τσίπρας είδε τι έγινε στα πόθεν έσχες; Γιατί εμάς δεν μας ενημέρωσε κανείς; Τις αποφάσεις τις βγάζουν οι δικαστές και όχι η κυβέρνηση, η εκτελεστική εξουσίας. Δεν θα μπουν όλα σε ένα τσουβάλι. Δεν θα γίνουν συμψηφισμοί από εμάς. Όποιος έβαλε το δάχτυλο στο μέλι να τιμωρηθεί, από όποιο κόμμα και εάν είναι. Η Νέα Δημοκρατία έχει καθαρό πρόσωπο και δε φοβάται καμία έρευνα, όπου και να γίνει. Μη νομίζετε πως θα μας τρομάξετε με αυτό”, επεσήμανε ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης, η δεύτερη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συγκρούεται με την πρώτη κυβέρνηση, στο θέμα των 100 δόσεων και στο θέμα των υπερήλικων συντάξεων. “Η κυβέρνηση πρέπει να μας εξηγήσει για την αλλαγή στάση της. Η αντιπολίτευση ήταν, είναι και θα είναι ξεκάθαρη. Άλλα ψηφίζατε πριν μερικούς μήνες και άλλα έρχεστε να ψηφίσετε τώρα. Αφήστε κ. Τσίπρα που πριν είπατε ότι τώρα θα κυβερνήσετε. Τι ακριβώς εννοείτε; Ότι πριν δεν κυβερνούσατε;”, ανέφερε

Εστιάζοντας στην επιστολή του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, προς τα κόμματα για την ονομασία της πΓΔΜ, διαμήνυσε προς τον Αλέξη Τσίπρα: “Για εμάς ισχύει η απόφαση των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η Μακεδονία είναι ελληνική. Εμείς αυτά τα θέματα τα έχουμε λύσει και βγάλτε τα από το διάλογο του πολυνομοσχεδίου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα