Έβγαζαν τις πρώην τους σε “ροζ” σελίδα!

10:26 7/8/2013 - Πηγή: BankWars

Έναν πραγματικό εφιάλτη ζουν δεκάδες ανυποψίαστες νέες γυναίκες που ανακάλυψαν ότι βίντεο και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου που είχαν τραβήξει με πρώην εραστές τους βρίσκονται σε κοινή θέα, καθώς έχουν αναρτηθεί σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, που μάλιστα διαθέτει σύνδεση και με το facebook.

“Δείξε μου την πρώην σου για να δεις καυτά βίντεο με τις πρώην των άλλων” προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ζητώντας από τους επισκέπτες της να στέλνουν τα ερωτικά τους βίντεο.

Οι περισσότερες ακούσιες πρωταγωνίστριες των βίντεο είναι νεαρής ηλικίας, ανάμεσά τους και μαθήτριες λυκείου, οι οποίες είδαν τις προσωπικές τους στιγμές να γίνονται ανάρπαστες στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έλειψαν ακόμα και βίντεο που είχαν τραβηχτεί μέσα σε τουαλέτες σχολικών κτιρίων και αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα.

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη μπλοκάρει το site με την ηλεκτρονική διεύθυνση, ύστερα από αλλεπάλληλες καταγγελίες που δέχτηκε από γονείς και κοπέλες που δήλωσαν ότι το υλικό είχε αναρτηθεί εν αγνοία τους και φυσικά χωρίς την έγκρισή τους. Παράλληλα άρχισε έρευνες για τον εντοπισμό των διαχειριστών του.

Πηγή: Espresso

Keywords
Τυχαία Θέματα