Ευ. Βενιζέλος: “Υβρίδιο που προέκυψε λόγω κρίσης η τρόικα – Επιμένει σε εξωπραγματικές θέσεις”

«Υβρίδιο», το οποίο προέκυψε λόγω της κρίσης και λόγω του ότι η Ε.Ε. δεν μπόρεσε να προβλέψει το ενδεχόμενο κρίσης, χαρακτήρισε την τρόικα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευ. Βενιζέλος, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος

άφησε αιχμές κατά της τρόικας, αποδίδοντάς της τα αίτια της σημερινής κατάστασης και κάνοντας λόγο για επιμονή της σε εξωπραγματικές θέσεις.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι δεν ζητούνται πολιτικές χάρες, μέσω πολιτικής διαπραγμάτευσης, αλλά παρουσιάζονται οικονομικά αποτελέσματα.

Θέλουμε αναγνώριση των θυσιών των Ελλήνων και θέλουμε αξιόπιστους, έγκυρους αλλά θεσμικούς συνομιλητές, δήλωσε ο κ. Βενιζέλος. Παράλληλα, χαρακτήρισε άδικη και βλαπτική για τη χώρα τη συζήτηση για το αν η Ελλάδα «θέλει ή δεν θέλει», όσον αφορά στο δημοσιονομικό ή το χρηματοδοτικό κενό και για το χρέος.

Αναφερόμενος στον Προϋπολογισμό, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον χαρακτήρισε προϋπολογισμό εξόδου από την κρίση, παρά το ότι η συζήτηση γίνεται ενώ εκκρεμεί η συμφωνία με την τρόικα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Original article: Ευ. Βενιζέλος: “Υβρίδιο που προέκυψε λόγω κρίσης η τρόικα – Επιμένει σε εξωπραγματικές θέσεις”.

Keywords
Τυχαία Θέματα