Ευ. Μεϊμαράκης: Κρίσιμη η ψήφος την Κυριακή – Χωρίς κυβέρνηση η χώρα αν βγει ο Τσίπρας

«Η ψήφος την Κυριακή είναι κρίσιμη και πρέπει να είναι χρήσιμη» τόνισε μιλώντας σε εκδήλωση της γραμματείας γυναικείων θεμάτων της ΝΔ ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ζήτησε να μην υπάρξει καμία χαμένη ψήφος στις εκλογές.

«Δεν αντιλαμβάνομαι Έλληνες δημοκράτες και με λογική να δίνουν ψήφο χαμένη σε ναζιστικά μορφώματα ή σε σχήματα που δεν ξέρουμε πως μπορούν να συνεργαστούν. Δεν επιτρέπεται σε καμία να μην κρίνει τη χρησιμότητα της ψήφου της και να την αφήσει να την πάρει το ποτάμι ή το

τρενάκι του Καμμένου», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ και τόνισε πως μόνο με νίκη του κόμματός του διασφαλίζεται πολιτική σταθερότητα.

Μίλησε επ’ αυτού για πολιτικό θράσος του Αλέξη Τσίπρα να ζητά δεύτερη ευκαιρία μετά από αυτό το 7μηνο, το οποίο ο κ. Μεϊμαράκης το χαρακτήρισε καταστροφικό για την χώρα, την οικονομία και την κοινωνία.

Συνέντευξη στον ΣΚΑΙ

Αν ο Αλέξης Τσίπρας βγει πρώτος την Κυριακή αυτό θα σημαίνει πως δεν θα υπάρξει κυβέρνηση τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ . Ο πρόεδρος της ΝΔ επεσήμανε τα εσωκομματικά προβλήματα που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ και εκτίμησε πως σύντομα η χώρα θα οδηγηθεί και πάλι σε εκλογές. Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τους πολίτες να δουν πως ήταν τα πράγματα τον Γενάρη και πως τώρα επισημαίνοντας πως πολλά άλλαξαν. « Άλλαξε ο Τσίπρας, έχει πάθει μετάλλαξη, αλλάξαμε εμείς» είπε τονίζοντας πως μόνο αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα θα μπορεί να υπάρξει μια σταθερή κυβέρνηση.

«Ο πολίτης καλείται να επιλέξει αν η χώρα θα πάει στην κανονικότητα ή αν θα πάει με τον Τσίπρα που αποδείχθηκε ανίκανος» είπε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος και αναρωτήθηκε τί κρύβεται πίσω από την άρνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να συζητήσει με τη ΝΔ.

«Το ζητούμενο είναι να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις τις οποίες ο κ. Τσίπρας τις ψηφίζει αλλά δεν τις θέλει» είπε ο κ. Μεϊμαράκης ο οποίος και ξεκαθάρισε πως δεν θα πρέπει η ΝΔ να θεωρείται δεδομένη σε οτιδήποτε πάει ο κ. Τσίπρας να διαπραγματευτεί.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στις διαφορετικές θέσεις και αντιλήψεις που υπάρχουν μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως δεν συμπεριφέρεται δημοκρατικά. Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε σε σειρά μέτρων, όπως η αύξηση στον ΦΠΑ στην εκπαίδευση όπου όπως είπε είναι μέτρα της κυβέρνησης και δεν επιβλήθηκαν από το εξωτερικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα