Εθνική Ασφαλιστική: Η επιβράβευση της προσπάθειας Κωνσταντά – Το CVC του εμπιστεύτηκε ξανά τη θέση του CEO

Για ακόμη τρία χρόνια θα παραμείνει στο τιμόνι της Εθνικής Ασφαλιστικής ο Σταύρος Κωνσταντάς. Το CVC του έδωσε τα ηνία, για να οδηγήσει την εταιρεία στη νέα εποχή που ο ίδιος οραματίζεται και έχει μεταδώσει σε υπαλλήλους και συνεργάτες της.

Παράλληλα, αποτελεί και μια επιβράβευση για τον ισχυρό άνδρα της εταιρείας,

καθώς τα τελευταία χρόνια και παρά όσα εξελίσσονταν γύρω από το σίριαλ της πώλησης, ο ίδιος απρόσκοπτα δούλευε για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια εμφανίζονταν και να οδηγήσει  την εταιρεία σε αύξηση της κερδοφορίας, διατηρώντας παράλληλα ένα κλίμα ηρεμίας και σιγουριάς.

Στον Σταύρο Κωνσταντά πιστώνονται επίσης η εργασιακή ειρήνη που επικρατεί στην Εθνική Ασφαλιστική με την υπογραφή της νέας ΕΣΣΕ και η ομαλή μετάβαση στο καινούργιο σχήμα, που θα δώσει νέα πνοή και θα οδηγήσει στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό της εταιρείας.

Οπως ο ίδιος τονίζει στο τελευταίο μήνυμά του προς τους εργαζομένους: «Η αλλαγή μετοχικής ιδιοκτησίας σηματοδοτεί όχι μόνο τις νέες σελίδες στην ιστορία μας, αλλά και εκείνες τις κρίσιμες, για την ηγετική μας θέση, στρατηγικές επιλογές που θα δώσουν την ώθηση που χρειαζόμασταν, ώστε να φανούμε αντάξιοι της ιστορίας, των αξιών και της ευθύνης μας απέναντι στους ασφαλισμένους, στους συνεργάτες και τους εργαζομένους μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα