Έστησαν ενέδρα και σκότωσαν Αλβανό κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού

Νεκρός φέρεται να είναι άνδρας αλβανικής καταγωγής μετά από αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε στην Ε’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Το θύμα είχε μεταφερθεί μολις σήμερα από τις φυλακές Χανίων.

Η προγραμματισμένη μεταγωγή του φαίνεται ότι είχε γίνει γνωστή σε μέλη αντίπαλης συμμορίας, που του έστησαν ενέδρα και τον σκοτώσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι ο Αλβανός, που για τα μάτια μιας χορεύτριας είχε ανοίξει πυρ με καλάσνικοφ σε μπαρ στο Μικρολίμανο το Νοέμβριο του 2014, τραυματίζοντας 14 άτομα. Μάλιστα μαζί με έναν ακόμη κακοποιό συμμετείχε

στην απόπειρα δολοφονιας του δικηγόρου Αντωνόπουλου.

Ο Μπάκο είχε συλληφθεί αρχικά για το συμβάν με τους πυροβολισμούς σε μπαρ στο Μικρολίμανο το 2014. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη. Ο κ. Αντωνόπουλος εκπροσωπούσε τον ΛΑΓΗΕ στη διαμάχη του με τις εταιρείες Energa και Hellas Power.

Πιο πρόσφατα, ο Μπάκο κατηγορήθηκε μαζί με άλλους ομοεθνείς του ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Κρατούταν στις φυλακές Δομοκού και σήμερα μεταφέρθηκε στον Κορυδαλλό, καθώς την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για την υπόθεση Ζαφειρόπουλου.

Ο φόνος του έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ κρατουμένων στην 5η πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δράστης του φόνου είναι Αλβανός συγκρατούμενος του Μπάκο, κατηγορούμενος ως ο φυσικός αυτουργός στο φόνο Ζαφειρόπουλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα